EKSKLUZIVNO: Aca Lukas o prekidu saradnje sa Kijom Kockar, nakon što se NIJE pojavila na turneji!

Nakon što se Kija Kockar nije pojavila na turneji sa Lukasom, krenule su spekulacije šta se to desilo i da li je između njih sve u redu, a sada je otkrivena i istina o njihovom odnosu.

FOTO: printscreen/youtube

Naime, Aca Lukas se ekskluzivno oglasio i istakao da su oni u odličnim odnosima i da ima samo reči hvale za Kiju, a dogovor o njenoj samostalnoj karijeri donet je uz saglasnost obe strane.

– Kada neko pravi poslovne poteze desi se naravno i da dođe do neke promene. Saša Mirković i ja smo ostvarili odličnu saradnju sa Kijom da joj pomognemo da bude što jača i bolja budući da smo u njoj videli veliki potencijal, a sada, kada je Kija stasala kao vrhunska pevačica i umetnica, doneli smo odluku u dogovoru sa njom da ona nastavi karijeru i da napravi samostalnu svetsku turneju koja će se desiti veoma uskoro budući da je obožavaju širom sveta i naša pomoć joj više nije potrebna. Kija i ja smo u odličnim odnosima i tako će i ostati. Ne znam ko je mogao da pomisli da smo u lošim odnosima, to stvarno nije tako. Kija je lavčina i ja ne menjam mišljenje o ljudima iz dana u dan. Ona je poštena i čestita osoba, a ovo je poslovni potez sa kojim smo se svi složili – rekao je Lukas.

Podsetimo, Kija je jedno vreme bila deo velike Hajp produkcije i uz njihovu pomoć popularnost joj je naglo skočila, a za njene nastupe se tražila i karta više.

Pročitajte i: https://hypetv.rs/moj-prijatelj-za-ceo-zivot-ovim-gestom-aca-lukas-odusevio-cecu-video/

Izvor: Alo

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*