HYPE TELEVIZIJA UBEDLJIVO NAJGLEDANIJA DOMAĆA KABLOVSKA TELEVIZIJA U SRBIJI!

Popularna televizija za mlade Hype televizija obeležila je proteklu godinu rekordnim rezultatima gledanosti, kako na kablovskoj mreži Supernova, i emitovanja klasičnim putem „u etar“ na području istočne Srbije, tako i na svim popularnim društvenim mrežama, pozicionirajući se tako na sve gušćem medijskom nebu Srbije kao ubedljivo najgledanija domaća, srpska kablovska televizija u Srbiji u 2023. godini sa prosečnim šerom od 8,60%, prema podacima medijske mreže Serbian Media Network.

Ekipa Hype televizije

Hype televizija istovremeno beleži i značajan porast gledanosti u odnosu na 2022. godinu, i to za gotovo 15%, što je još jedna potvrda kvaliteta programa ove televizije, koja iz dana u dan stiče poverenje sve većeg broja gledalaca.

Popularnost Hype televizije širi se regionom munjevitom brzinom pa je tako u BiH takođe pokrenuta Hype televizija za područje Bosne i Hercegovine.

Društvene mreže Hype produkcije i njenih televizija broje višemilionske preglede!

Društvene mreže Hype televizije beleže sve veću praćenost. Instagram i Facebook pokazuju rast dosega od 35% u odnosu na 2022. godinu.

Direktor Hype televizije Saša Mirković sa delom ekipe Hype televizije

Fenomenalna i svima prepoznatljiva ekipa voditelja koje je okupio genijalni Saša Mirković, inače najuspešniji producent i menadžer u regionu, i sadržaj sada već kultnih emisija koje emituje Hype televizija, verovatno su najveći razlog što je ova domaća televizija sa sedištem u Srbiji postala najgledanija srpska kablovska televizija.

Veliki doprinos gledanosti ove televizije svakako daju voditelji ove televizije Snežana Dakić, Dušica Jakovljević ali i najpopularniji estradni umetnik u regionu Aca Lukas koji ima svoj šou na ovoj televiziji, kao i ostala popularna TV lica.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.

HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*