JELENA KARLEUŠA I SAŠA MIRKOVIĆ RAZBUCALI „ŽUTU OLJU“ KOVAČEVIĆ: Složni u osudi “evrovizijske mafijaške hobotnice” žute RTS Bastilje!

Olivera Kovačević poznatija kao „žuta Olja“ zbog bliskih veza sa lopovskom Demokratskom strankom i propalim politikantom Borkom Stefanovićem zvanog Borko Cipelko jer ima kolekciju brendiranih cipela vrednih 80.000 evra ne prestaje sa srozavanjem takmičenja “Pesma za Evroviziju”!

Bivša urednica zabavnog programa na Javnom servisu i lažna supervizorka muzičkog takmičenja “Pesma za Evroviziju”, Olivera Kovačević poznatija kao „žuta Olja“ zbog bliskih veza sa lopovskom Demokratskom strankom i Borkom Stefanovićem zvanog Borko Cipelko jer ima kolekciju brendiranih cipela vrednih 80.000 evra, progovorila je u jednoj emisiji o navodima da je Jelena Karleuša zabranjena na toj televiziji.

Naime, ona se, između ostalog, dotakla i pomenutog takmičenja i istakla zašto Jeleni ne odgovara da se pojavi tamo, a njenu izjavu su mnogi okarakterisali kao sramnu i neprimerenu.

SRAMNA IZJAVA OLIVERE KOVAČEVIĆ POZNATIJE KAO „ŽUTE OLJE“

– Kareluša nije zabranjena na RTS! Znam da je gostovala u nekoj emisiji. Mi nikoga nismo zabranili. Ja bih jako volela da se Jelena Kareluša prijavi za Evroviziju – rekla je ona i dodala:

 Ja mogu da je razumem. Kao umetnica takvog kalibra njoj ne odgovara da se takmiči. 

Ja znam da je uvek problem sa ostvarenim izvođačima i velikim zvezdama da se oni sad prijavljuju na neki festival gde su neki mladi i klinici.

Ali meni je recimo jako drago bilo kada se Neda Ukraden prijavila za pesmu Evrovizije. Neda je zvezda par ekselans jugoslovenskih prostora. Ona je tu videla neku drugu priliku za promociju među mladim svetom. Ja bih volela da ona pobedi sebe i da se prijavi na Pesmu za Evroviziju – rekla je nepromišljena žuta Olivera.

Tim povodom su se oglasili Saša Mirković, vlasnik Hype produkcije i jedini čovek koji je na dan emitovanja prvog polufinala Evroviziju doveo u Srbiju i pevačica Jelena Karleuša, koja joj je oštro uzvratila.

– Kada jedna država ima zvezdu svetskog kalibra, o kojoj priča ceo svet, koju kopiraju najveće svetske zvezde, koja ima svetski nastup i od svakog svog koncerta napravio sopstveni Eurosong, koja je u svakoj anketi Eurosong fanova izabrana za najpoželjniju, ne treba ona da pobedi sebe, već tebe draga Olivera.

-Tebe i tvoju ekipu ljudi bez ikakve vizije, logike pa i razumevanja svetskog šoubiznisa. Jer meni bi bilo lakše da pobedim na Eurosongu nego u Beogradu zbog vas, draga Olivera.

-I vi to znate. A da se brukam i doživim da me ponižavate, a to bi mi se desilo, ja ne želim jer nemam tu mazohističku potrebu. I da, decenijama sam bila zabranjena, sada me samo ne zovete.

-Ali mogu da vam obećam, molićete me. I to vrlo uskoro. Hajde da se kladimo u čokoladnu bananicu – odgovorila je Karleuša u svom stilu.

OGLASIO SE I SAŠA MIRKOVIĆ I PODRŽAO KARLEUŠINE REČI

Kao jedini producent koji je Euroviziju doveo u Beograd imam pravo da kažem: Puna podrška Jeleni Karleuši protiv “evrovizijske mafijaške hobotnice” – istakao je vlasnik i osnivač jedne od naših najpoznatijih muzičkih, filmskih i tv produkcija Hype Production, Saša Mirković.

Podsetimo, Marija Šerifović je jedina naša pevačica koja je uspela da pesmom „Molitva“ odnese pobedu na Evroviziji i dovede Evropu u Srbiju. Saša Mirković koji je tada bio vođa njene delegacije i menadžer, a on je nedavno otkrio detalje najpoznatijeg muzičkog takmičenja.

 Marija i ja još uvek smo jedini koji su doveli Evroviziju u Srbiju, a mogu reći da je to 2007. godine bilo teže nego sada. I tada su mi članovi RTS-a i podmetali nogu, ali Marija i ja smo se izborili sa svime.

Nas su tada maltretirali, bila je mnogo teža situacija jer društvene mreže nisu bile zastupljene kao što su danas i bilo je potrebno mnogo lobirati da bismo svoju državu predstavili Evropi i zadobili veliki broj glasova  rekao  je Saša svojevremeno.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*