Šarović: Ruska stranka, „Ćale ovo je za tebe“ i lista „Dejan Žujović“ su fantomske liste koje je uveo Vučić da zbuni birače u Beogradu!

Lider Pokreta „Ljubav Vera Nada“ Nemanja Šarović rekao je u Beogradu da će vlast na junskim izborima, umesto fantomskim biračima, izborni proces obesmisliti „fantomskim listama“ kandidata.

On je novinarima ispred Gradske izborne komisije rekao da su tri liste „fantomske“: Ruska stranka, lista „Ćale ovo je za tebe“ i lista „Dejan Žujović“.

Šarović je rekao da su za prve dve liste, a verovatno i za treću, potpise overavale iste opštinske uprave i da je na njima približno isti broj potpisa podrške građana.

„Ta činjenica, kao i podatak da ove liste nigde nisu obajvile da prikupljaju potpise, a uspele su tako brzo da ih prikupe, a neke od njih čak nemaju ni dovoljan broj kandidata na samoj listi, govori da je ovde reč o klasičnoj malverzaciji“ – rekao je Šarović.

Lista pod rednim brojem 5 koja nosi naziv „1 od 5 miliona – Beogradski front“ biće jedina autentična opoziciona lista u Beogradu koja je minulih godina višemesečnim protestima uzdrmala Vučićevu aurokratsku vladavinu.

Sia.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*