Ubica starca u Padinskoj skeli  osuđivan čak 20 puta!

Srećko Stefanović (20), Saša Stanković (20) i Dalibor Petrović (22), trojica su osumnjićenih za brutalno prebijanje i silovanje penzionera iz Mladenovca, Stanimira Brajkovića (74) u zatavoru Padinska skela u Beogradu, osuđivani su ukupno 26 puta.

Navodno, trojica osumnjičenih su ukupno trebali da plate 706.000 dinara zbog saobraćajnih prekršaja i prekršaja o Zakonu o ličnoj karti koje su napravili.

Od njih trojice, najviše prekršajnih presuda ima Srećko Stefanović, čak 20, dok Dalibora Petrović ima 4, a Saša Stanković dve. Inače, sva trojica su prekršaje počinili tokom 2021. i 2022. godine.

Srećko osuđivan čak 20 puta

Srećko Stefanović (20) osuđivan je čak 20 puta, a u zatvor je otišao 19. decembra 2023. godine i trebalo je da izađe 27. septembra, ali kako je u međuvremenu u zatvoru počinio teško krivično delo ubistvo, neće se skoro naći na slobodi.

Naime, prvi put, Srećko je osuđivan na novčanu kaznu u ukupnom iznosu od 50.000 dinara zbog prekršaja u saobraćaju kada je na teriotiriji Lazarevca upravljao mopedom bez saobraćajne dozvole, kao i toga što je tom prilikom utvrđeno da vozilo kojim je upravljao nije bilo ni registrovano.

Kako saznajemo, on je tada priznao prekršaj pravdajući se da je žurio kod rođaka kojeg boli bubreg kako bi ga prevezao kod lekara mopedom.

Drugi put je osuđen za novčanu kaznu zatvora od 5.000 dinara iz razloga što nije posedovao ličnu kartu, nakon čega je utvrđeno da nikada nije ni podneo zahtev za njeno izdavanje nakon što je postao punoletan.

Hypetv.rs/D.M.A.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*