Vučić se sprda sa Beograđanima, pričao je o Šapiću da je on „manje inteligentni Đilasov pomagač koji tuče ljude“, a dao mu Beograd!

Hoće li nekada ljuti politički protivnici krenuti u još jednu zajedničku borbu za Beograd s namerom da „manje obrazovani Đilasov pomagač“, kako je Vučić svojevremeno nazivao Šapića, postane opet gradonačelnik prestonice?

Vučić je o Šapiću govorio i da je on „opljačkao Novi Beograd“, i da mu on, Vučić, nikada neće dozvoliti da opljačka ceo Beograd. A onda je upravo Vučić doveo lažnog doktora Gangulu u SNS i omogućio mu da „opljačka ceo Beograd“ kao njegov gradonačelnik.

Da li se Vučić ruga Beograđanima time što pokušava da jednog Šapića, Milicu Zavetnicu i ko zna koga još dovodi na vlast u Beogradu?

Da li Vučić smatra da Beograd nije zaslužio bolje od pomenutih ili se on u stvari tako sveti Beograđanima što ga ne vole i što su mesecima na protestima pod nazivom „1 od 5 miliona“ pokušavali da ga sruše sa vlasti?

Uglavnom, Vučićeva lista za Beograd na čelu sa Gangulom Šapićem, Šešeljem i Milicom Zavetnicom ili Milicom Šljivovicom što bi rekao Šešelj, nema ni teoretskih šansi da osvoji željenih 51% glasova na izborima u prestonici.

Čak ni Đilasov bojkot izbora u Beogradu ne može da pomogne Vučiću i njegovoj menažeriji da osvoji natpolovičnu većinu u Beogradu, i to se svakog dana sve jasnije vidi…

Sia.rs

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Your email address will not be published.


*