Ognjen Amidžić spreman je za nove poslovne izazove i novu sezonu njegove autorske emisije „Amidži šou“.

Ognjen Amidžić-Foto:Marija Timotijević- Stud1one
  • Svaka sledeća sezona je teža od prethodne zato što se ljudi navikavaju i na fazon i na sve, pa ti treba stalno nešto da menjaš i osvežavaš. Nadam se da ćemo uspeti da sve osvežimo nekim novim licima i nadam se da nas korona neće sprečiti, to je najveći problem. Iskreno se nadam da ćemo se izboriti sa tom situacijom, a mi smo spremni za opstanak. Imamo, naravno, nove rubrike i igrice, izazove. Biće drugačije u odnosu na prethodnu sezonu, nadam se da će pre svega, zdravstvene okolnosti da budu dobre – rekao je Ognjen na početku razgovora.

Gledaoci u Ognjenovom studiju dugo vremena nisu imali priliku da vide Cecu, kao ni njenu ćerku Anastasiju Ražnatović.

Na pitanje zbog čega, voditelj nam je rekao:

Ognjen Amidžić-Foto:Marija Timotijević -Stud1one
  • Ne znam… To biste morali njih da pitate, ja iskreno ne znam. Bilo je priča da treba da dođe, ostalo je da ćemo se čuti i dogovoriti, ali se posle toga, iskreno, nismo čuli. S moje strane nema problema, morali biste njih da pitate.

Jelena Karleuša je kod Ognjena gostovala 25. decembra 2018. godine, nakon čega se više nije pojavljivala.Emisija je tada izazvala, ogromne reakcije.Na pitanje da li bi ponovo ugostio Jelenu, Amidžić je odgovorio: “ Pa, ako se sklope neki uslovi, nekad nešto… Ja nemam problem ni sa kim.“

HYPETV.RS

Translate »