ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UDARILA NA BLOGERKU: Zorannah šalje pogrešnu poruku, živeti u Srbiji ništa ne fali!

Izjava poznate blogerke Zorane Jovanović da nikada ne bi bila u vezi sa muškarcem koji živi u Srbiji, šokirala je pevačicu Aleksandru Mladenović koja je u tom trenutku sedela s njom u emisiji. Aleksandra je sada prokomentarisala ovu Zoraninu izjavu.

Mladenovićeva, koja je i tada u emisiji bila vidno zgrožena ovom izvalom Zorane Jovanović, sada je dala obrazloženje za svoju reakciju:

– Imala sam šokiran izraz lica kada je to rekla. Divna je devojka i mislim da nije ništa loše mislila. Nisam je posle pitala šta je želela time da kaže. Poslala je pogrešnu poruku. Ne fali nam ništa u Srbiji, mi smo vesela nacija – rekla je Aleksandra, koja nema problem s tim da ima dečka iz Srbije, pa je otkrila da da je zaljubljena:

– Zaljubila sam se malo, ali videćemo, nisam u vezi, krčka se – rekla je Aleksandra

– Desilo se nekoliko puta da sam zaplakala dok sam pevala. Sada sam vesela i đuskam i igram, srećna sam što ponovo radimo. Volim sve da pevam, a za svoju dušu najviše starije pesme, dvojke – rekla je pevačica, koja vodi računa o ishrani zbog kilograma.

– Još vodim računa o ishrani, ali se slabije pridržavam otkako su krenuli nastupi. Svakako ću smršati sada kada sam krenula da đuskam, već se dovodim u red. Počela sam i da treniram – tvrdi ona, a Mladenovićkina drugarica je i Sandra Rešić koja je učestvovala u četvrtoj sezoni „Zadruge”.

– Čule smo se, ali se nismo još videle. Pratila sam koliko sam mogla, navijala sam za nju, imala je moju podršku. Nije ni ona očekivala ovaj plasman, mislim da je super prošla – rekla je pevačica, koja ni po koju cenu ne bi ušla u zadrugu.

Aleksandra, iako je zaljubljena, nije ostala uzdržana na pitanje ko je najveći šmeker na našoj domaćoj sceni.

‒ Vuk Kostić! Njegova harizma i energija su neverovatne, a sada ga je prešao Miloš Biković. Ja sam u timu Maraš, ne Baća – rekla je pevačica kroz smeh.

 

Izvor: KURIR/HYPETV.RS

 

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar