Ana Nikolić pozajmila 300.000 evra od lažnog menadžera Mirse!

Ana Nikolić mnogo je uložila u svoju karijeru u poslednjih nekoliko godina sa željom da se na estradu vrati u punom sjaju, sa hitovima, preskupim spotovima koje je snimala na egzotičnim destinacijama. To ju je mnogo koštalo finansijski, zbog čega se zadužila neverovatnih 300 hiljada evra, saznaje gore navedeni portal.

Ana Nikolić-Foto:Printscreen Instagram

Kao i mnoge druge estradne zvezde i Nikolićka je kuburila s parama jer duži period, nakon što se porodila, nije radila i nastupala. Ona je pozajmila oko 200.000 evra od mutnog biznismena iz Tuzle, Mersada Hadžića(Mirso), koji se predstavlja kao menadžer iako taj posao nikada nije radio, s kojim je potpisala ugovor da će mu novac vraćati od nastupa narednih godina. To je bilo 2019. godine, kada je počela da radi na poslednjem albumu. Kako pričaju izvori, Ana je sav novac uložila u pesme koje je papreno plaćala, ali i spotove, želeći da materijal izgleda na svetskom nivou.

U tome je i uspela, ali taman kada je objavila nove pesme, počela je pandemija korona virusa, pa nije mogla da radi i da vraća taj dug. U međuvremenu, zbog nedostatka posla Nikolićeva je morala da pozajmljuje još novca od ovog mutnog biznismena da bi imala novac za svakodnevne potrebe. Opšte je poznato da ona živi na visokoj nozi, što podrazumeva da ima čitav tim ljudi oko sebe koje plaća da joj čuvaju dete, vode društvene mreže, stiliste i frizere, a ima i ličnog vozača. O trošenju novca na garderobu ne treba ni pričati, jer Ana gotovo svakodnevno kupuje krpice u kojima se slika za Instagram.

Mersad Hadžić Mirsa-Foto:Printscreen

I pored toga što nije imala potrebu, ona je ipak snimila još jedan singl nedavno za šta se takođe zadužila. Kako smo saznali, samo za poslednjih godinu dana, Nikolićeva je od Mersada Hadžića Mirse pozajmila još 100.000 evra, što znači da duguje ukupno 300 hiljada evra. Uzimajući u obzir da Ana za jedan nastup uzima u proseku između osam i deset hiljada evra, to znači da će narednih dve godine morati da odvaja polovinu zarade da bi vratila dugove. Naravno, u tome će uspeti samo ako se ponovo ne zaduži za nove projekte i prohteve.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar