Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je pevačica Ana Nikolić zaratila sa svojom jako dobrom drugaricom Natašom Bekvalac zato što je Novosadska barbika snimila duet sa Aninim bišim mužem Stefanom Đurićem Rastom.

Navodno, je Ana želela da za svoj povratak na scenu sarađuje sa Rastom ali je Bekvalćeva bila brža pa se dogodila pesma sa „Iz daleka“ koju je producira Đurić.

Ipak, Ana ne bi bila Ana kad na sve ne bi imala brz i bombastičan odgovor.

Ana Nikolic / PrintScreen

 

Naime, kako smo saznali od repera i producenta Slobodana Veljkovića poznatijeg kao Cobi, on i Ana Nikolić imaju snimljenu zajedničku pesmu za koju čekaju pravi trenutak da izađe.

– Imamo duet, treba da se čujem sa Anom da to pojurimo to. Ne bih da otkrivam naziv pesme,ali ipak Ana je Ana – rekao je Cobi sinoć pred pred kamerama „HYPE TV“, malo pred početak svog nastupa na „Music Week“ festivalu.

 

Podsetimo, Cobi i Rasta su izuzetno bliski prijatelji i saradnici koji se druže od početka karijere i dosta su pričali o tome u medijima.

Music Week festival nastavlja se večeras na Ušću nastupima: Jelene Karleuše, grupe Hurricane, Edite Aradinović i Daniela Kajmakoskog.

Translate »