BAHATI DARKO ISPALIO PUBLIKU NA NASTUPU U HERCEG NOVOM!

Darko Lazić sinoć se nije pojavio na nastupu u Herceg Novom, a bend koji ga prate su na vreme došao na tezgu. Popeli su se na binu i strpljivo čekali neko vreme da se pevač pojavi, ali kako se to nije dogodilo, oni su se pokupili i otišli. Prema rečima nešeg izvora, koji se zadesio na licu mesta jedan od članova benda je mendžerima saopštio da je Darko uhapšen i zadržan na granici sa Bosnom. Međutim, ljudi iz diskoteke su preko svojih veza proverili i ispostavilo se da je to laž.

 

Darkov menadžer Enes za medije je potvrdio ovu priču. On je rekao da se Lazić nije pojavio na dogovorenom nastupu na Crnogorskom primorju i poručio da će to naknadno učiniti.

Moram da kažem da Darko nije uhapšen. On je zadržan na granci sa Bosnom , konkertno na prelazu sa Srbijom. Razlog je taj što nije primio poziv na adresi od sudije. On je vraćen sa granice da se javi nadležnim organima, što je i učinio. Nema mesta da se pravi problem, jer to su samo tehničke stvari. On se ujutru uredno javio i sve je rešeno. To je bilo pre sedam dana. Što se tiče nastupa od sinoć, Darko nije došao iz privatnih razloga. Mi se iz tima izvinjavamo klubu, ali i postiocima. Njegov nastup će biti održan što pre – poručio je Enes za Kurir.

 

Izvor: Kurir/Hypetv,rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar