BAKA PRASE JAVNO ŠUTNUO DEVOJKU! Jutjuber objavio skandaloznu poruku!

Baka je objavio niz storija u kojima se prepucava sa devojkom, a ne znamo šta je pozadima ovakvog ponašanja mladog para.

Bogdan Ilić- Baka Prase i Anja Blagojević-Foto:Printscreen Instagram

Jedan od najpoznatijih domaćih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priznao je nedavno da je u emotivnoj vezi s Anjom Blagojević, nakon čega redovno objavljuje slike sa njom i snima zajedničke kilipove.

Sada je iznenadio svoje pratioce objavom u kojoj je naveo da je „pokrenuo konkurs za novu devojku“, budući da je Anja trenutno na odmoru u Budvi, a potom naveo i uslove.

– Pokrećem konkurs za novu devojku za videe dok Anja nije tu. Potrebno je da bude zanimljiva, ne mora biti lepa da me Anja ne bi prebila. Srećno! – napisao je on, a zatim je usledio i odgovor njegove devojke koji ga je naterao da koriguje konkurs.

– Ja se provodim u Budvi, misliš da si bitan nešto – napisala mu je Anja, a Baka je odmah reagovao:

– Ipak nije konkurs samo za videe. Menjam devojku trajno! Ako neko hoće ovu neka se javi. Plus: dobra je riba, minus: smara – istakao je.

Potom je objavio i fotku koju je Anja podelila na svom storiju na kojoj je pozirala sa nepoznatim muškarcem i ostavio brojne znakove pitanja.

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar