BIĆE I EKSPLICITNIH SCENA Milica Pavlovic gola u krevetu sa Timotijevićem, procurile scene se*sa!

{"source":"other","uid":"C07ADE67-6A5D-4A19-9726-78D49E34A7B5_1629956479126","origin":"unknown","fte_sources":[],"used_sources":"{\"version\":1,\"sources\":[]}","premium_sources":[],"is_remix":false}

Milica Pavlović je na društvenoj mreži Instagram objavila najavu za TV ostvarenje koje će izazvati, nema sumnje, masovne reakcije. 

Milica Pavlović i Miloš Timotijević-Foto:Printscreen Instagram

U seriji „Pevačica“, mlada muzička zvezda u usponu, Ivana, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija sve o čemu je ikad sanjala – život u velikom gradu, slavu, popularnost, ljubav. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koje će se završiti njenim ubistvom. Pored policije, privatni detektiv Bojan radi na rasvetljavanju ovog slučaja i u svojoj istrazi se suočava sa iracionalnim svetom magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

Foto:Printscreen Instagram

Glavnu junakinju tumači popularna pevačica Milica Pavlović, dok njenu „suparnicu“ glumi mlada glumica Jelena Grujičić. Pored njih dve, svet estrade, medija i magije dočaraće i glumci Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić, Ognjen Amidžić i mnogi drugi.

Prilikom snimanja, Milica se našla u eksplicitnoj sceni se*sa sa Milošem Timotijevićem sa kojim je u seriji u vezi.

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar