Britni Spirs ozbiljno ugroženo zdravlje! Njen advokat tražio hitnu suspenziju njenog oca kao staratelja!

Metju Rozengart je novi advokat Britni Spirs i tražio je hitnu suspenziju njenog oca Džejmija Spirsa kao staratelja.

Britni Spirs-Foto:Printscreen

Naime, advokat je zabrinut za njeno mentalno zdravlje i kaže da svaki dan koji Džejmi provede kao Britnin staratelj njoj se pogoršava trauma i nesanica, prenosi TMZ.

Od Brende Peni koja je sudija u ovom slučaju tražio je održavanje sledećeg ročišta već ovog meseca umesto onog zakazanog za 29. septembar.

– Emocionalno zdravlje i dobrobit gospođe Spirs moraju biti i jesu najvažnija briga. Sve zainteresovane strane slažu se da je nastavak prisutnosti gospodina Spirsa kao staratelja suprotan najboljim interesima, zdravlju i dobrobiti gospođe Spirs. Njegova barem trenutna suspenzija je hitna u ovom slučaju – citirao je Metju Džodi Montgomeri, jednu ličnih staratelja Britni Spirs u svom zahtevu za uklanjanje Spirsa sa mesta staratelja.

Britni Spirs-Foto:Printscreen

Ona je dodala i da je razgovarala sa mnogo puta sa medicinskim timom i svi su se složili da je za Britnino mentalno zdravlje najbolje da gospodin Spirs ne bude staratelj.

– Starateljstvo je postalo sve otrovnije i jednostavno više nije izdrživo. Osim što je svojoj ćerki oduzeo dostojanstvo, autonomiju i određene temeljne slobode, gospodin Spirs je takođe kriv za proneveru ili zloupotrebu koja opravdava traženje odštete ili druge pravne radnje protiv njega – dodao je Rozengart.

– Iako se dvomesečno čekanje na raspravu o podnesku ne može činiti značajnim u kontekstu 13 godina, gospođu Spirs ne treba prisiljavati na nastavak traumatiziranja i daljnju patnju. Svaki je dan važan – zaključio je i dodao da je Džejmi Spirs potrošio značajne sume novca na advokate i „medijske stvari“ i da to rasipanje Britninih para treba da prestane.

Rozengart je dodao i da ako sud ne pomeri saslušanje, sudija treba da suspeduje Džejmija sa svih dužnosti. Sud još uvek nije doneo odluku o zahtevu.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar