BRUKA! Katarina Radivojević LAGALA policiju zbog Bjelogrlića!

Glumica Katarina Radivojević bila je jedna od svedoka incidenta kada je Dragan Bjelogrlić u hotelu „Ambasador“ u Nišu fizički napao i pretukao reditelja Predraga Gagu Antonijevića, ali je na saslušanju u policiji dala izjavu koja se kosi sa navodnim činjenicama.

Katarina Radivojević-Foto:Printscreen Instagram

Iako se na snimku sa sigurnosnih kamera vidi kako Bjelogrlić, koji je sedeo u društvu Radivojevićeve i još jednog čoveka, u jednom trenutku ustaje od stola i odlučnim korakom ide ka Antonijeviću, da bi ga potom nekoliko puta udario pesnicom u glavu, Katarina je u policiji ispričala drugačiju priču. Tačnije, potvrdila je ono što je njen kolega Bjelogrlić rekao.  

Glumac se na saslušanju branio tvrdnjama da je u noći incidenta trpeo provokacije od Antonijevića i da ga je napao jer nije mogao da sluša uvrede koje mu je reditelj dobacivao dok je išao ka toaletu.

– Katarina je bila na licu mesta i to se jasno vidi na snimku sa sigurnosnih kamera u hotelu „Ambasador“. Ona je istražnom sudiji ispričala kako su Bjelogrlićevom napadu prethodile provokacije i dobacivanja od strane Antonijevića – počinje izvor i dodaje:

Foto:Printscreen

 Katarina je u svom iskazu navela i da je glumac napao reditelja i udario ga u prolazu na putu do toaleta jer je tada čuo prozivke koje mu nisu prijale. Glumica je potvrdila da je i ona čula provokacije, koje je Antonijević navodno uputio na račun Bjelogrlića. Međutim, to je malo verovatno, tim pre što se na dužem snimku sa interneta vidi da Bjela pre napada i pesničenja ustaje sa svog mesta i ide direktno do stola za kojim je sedeo Antonijević, kojeg je napad potpuno iznenadio – rekao je naš izvor.

Izvor navodi i da je Katarina došla da razdvoji glumca i reditelja, ali da je i sama tom prilikom izgovarala uvrede na Antonijevićev račun.

– Iako se na snimku vidi kako Katarina pritrčava Bjelogrliću i staje ispred njega, kako bi prekinula sukob, ipak je sam Antonijević izjavio da je prvo čuo kako Radivojevićeva glasno izgovara: „Nemoj, nemoj…“, a potom i: „Ja bih ga ubila“– kaže izvor.

Inače, Katarina Radivojević se preksinoć pojavila na beogradskoj premijeri filma „Nečista krv – greh predaka“ i uprkos tome što je znala šta će biti glavno pitanje novinara sa teškom mukom i vidno neraspoložena pristala je da da komentar.

 Sve što sam imala da kažem povodom ovoga rekla sam u policiji – izjavila je na crvenom tepihu. Na pitanje da li ju je kolega i prijatelj Dragan Bjelogrlić razočarao, kratko je poručila:

– Osuđujem svaki vid nasilja.

Dobila prijavu za nasilje

Katarina Radivojević našla se u centru skandala pre tri godine kada ju je saradnica optužila za nasilje. Organizatorka snimanja serije „Urgentni centar“ optužila je Katarinu da ju je ošamarila na snimanju, a glumica je demantovala ovaj događaj, naglasivši da joj nije isplaćen honorar, te da je zbog toga napustila seriju. Tada je i rekla da će tužiti producenta Gorana Stamenkovića i producentsku kuću „Emoušn“ zbog lažnih optužbi.

Foto:Printscreen Instagram

Gaga: Katarina se ružno ponela prema meni

Katarina Radivojević igrala je u „Ubicama moga oca“, seriji koju je režirao Predrag Gaga Antonijević, ali je nakon druge sezone njen lik izbačen iz nje.

Predrag Gaga Antonijević-Foto:Printscreen Instagram

– Prekinuli smo saradnju posle druge sezone jer se nije ponela korektno i ružne stvari je lično meni uradila. Nisam mogao s takvom osobom da sarađujem, iako sam od onih profesionalaca koji ne mešaju privatno i poslovno. Njen lik smo izbacili iz serije – rekao je reditelj.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar