Ceca otkrila da li će uskoro da stane na „ludi kamen“! (VIDEO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon spektakla u Budvi, kao i uvek dobro raspoložena, govorila je o svim lepim trenucima u karijeri, novom albumu, a dotakla se i svog emotivnog odnosa sa Bogdanom Srejovićem.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Folk diva je na scenu izašla u pratnji velikog broja muzičara i pokazala da ne štedi na kvalitetu:

– Apsolutno se trudim da na svakom koncertu uložim istu količinu energije, snage, volje i emocije. Publika je najbolji parametar koliko vredite, nju ne možete prevariti ukoliko je nešto fejk. Ranije sam dovodila gudače i hor, međutim sada je drugačija situacija isključivo zbog korone.

Iako je publika u glas pevala stare hitove, zanimalo nas je da li pevačica pevačica radi na novom albumu:

– Čekamo da se Marina oporavi, ona je najbitnija karika u mom timu. Osluškujem melodije, nisam lenja, ima tu par pesama ali opet kažem, čeka se Marina da da završnu reč jer je ipak ona ta koja piše priče na te melodije.

– Ja sam moju publiku navikla na drugačiji način izražavanja. Ne klasifikujem muziku kroz žanrove. Nikada nisam bežala od eksperimentisanja, recimo pesma „39 sa 2“ je u to vreme bila potpuno novi pravac. Mislim da pesma pronađe izvođača. A svakako da mi trebaju novi hitovi i željna sam nečeg novog što je negde i prirodno.

Ceca je na Crnogorsko primorje došla u pratnji svog izabranika Bogdana, a sada je otkrila da li planira da „uozbilji“ njihovu vezu i da možda stane na ludi kamen.

Da li će uskoro doći do svadbe veka pogledajte u video-prilogu:

Izvor: Espreso/Hypetv.rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar