Ceca otvorila dušu! Pevačica otkrila detealje iz privatnog života, ali i o duetu sa Dinom Merlinom!

O folk divi Svetlani Ceca Ražnatović tokom karijere duge 35 godina saznali smo gotovo sve, od njenih početaka, preko udaje, rađanja dece.

Svetlana Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

 Međutim, ono što pevačica nikada nije otkrila je da li i u kojoj meri obavlja kućne poslove, da li kuva, briše prašinu i kako izgleda njen život kada se kamere ugase.

– Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora – dodaje ona.

Kako izgleda vaš život u vaša četiri zida?

– Lidija i ja, kao i naša deca, veoma smo vezani. Mi smo velika i kompaktna porodica koja živi zajedno i tako funkcionišemo već godinama. Da li je tu mama ili tetka u momentu kada neka odluka treba da se donese, nebitno je. Na isti način funkcionišu i moja deca. Kod nas je sve spontano i opušteno.

Kada su Veljko i Anastasija bili mlađi, stalno ste ih zivkali i proveravali. Da li to i danas činite?

– Apsolutno! Oni su moja deca doživotno i već su se navikli na to. Kada su bili tinejdžeri bunili su se, a sada znaju kada ja pozovem da im je bolje da se jave nego da budem uporna dok ih ne dobijem.

Svetlana Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Publika je željna novih pesama, kada će ih biti?

– Verujte mi da sam i ja željna novih pesama, nove energije, emocije… Zaista najiskrenije čekam Marinu da se oporavi jer je ona najbitnija karika u celom tom mom timskom lancu. Postoji nekoliko melodija koje su mi se dopale, ali dok to ona ne proživi i ne dobije inspiraciju da napiše tekst, čekaćemo. Iskrena da budem, meni je najbitnije njeno zdravlje. Lako ćemo da stvaramo novu muziku i pesme, samo da mi se ona oporavi.

Da li je tačna informacija da ćete snimiti duet sa Dinom Merlinom?

– Ne, to nije istina!

Šta je tajna vašeg trajanja i ogromne posećenosti na koncertima?

– To je isključivo zahvaljujući dobrim pesmama. Ne postoji nikakva čarolija, tajna, recept… Imam veliki broj hitova, karijeru koja je stabilna i čvrsta, zbog čega moja publika dolazi na moje nastupe.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Imate veliki broj pesama. Da li vam je neka već dosadila, a morate da je pevate jer to publika traži?

– Moram priznati da jesu. Imam favorite iz svog repertoara, takođe i neke koje publika voli, ali ja svaku pevam na isti način, sa istom emocijom i energijom.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar