Svetlana Ceca Ražnatović snimljena je u tajnoj poseti Saši Popoviću na Bežanijskoj kosi, dva dana pre nego što je Grand poslao zvanično saopštenje da su se sa folk zvezdom dogovorili o njenom učešću u takmičenju Zvezde Granda.

Foto:Printscreen

Pre dolaska u Sašinu kuću, Ceca je na Autokomandi pazarila veliki buket cveća za njegovu suprugu Suzanu Jovanović, što su kamere takođe zabeležile.

Podsetimo, nakon što je Grand 2. septembra saopštio da je Ceca novi član žirija, svi su željno iščekivali saopštenje Jelene Karleuše.

Foto:Printscreen

Ono je usledilo oko sat vremena kasnije, a Jelena je javnosti pokazala i dokaz da je žiri napustila još u junu 2021. godine.

Foto:Printscreen

– Dragi moji, odlučila sam da je vreme da se pred novi album povučem iz Zvezda Granda i u skladu sa tim na svoju inicijativu, još 28. juna ove godine sam obavestila Grand produkciju i raskinula ugovor. Ovo odluku sam donela najpre kako bih se maksimalno posvetila izlasku i promociji novog albuma koji dolazi – napisala je Jelena.

Foto:Printscreen

– Od tada do danas bilo je pokušaja da nađemo načina i uslova da nastavim sa snimanjima. Međutim, nismo uspeli da se dogovorimo. Ko su novi članovi i kako će takmičenje izgledati na dalje, nije pitanje za mene. Želim im svu sreću – poručila je pevačica.

Izvor: Telegraf / hypetv.rs

Translate »