Ceca ŠOKIRALA Srbiju svojom izjavom! „Ja sam Dodola Ražnatović…“!

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović prošlog vikenda održala je koncert u Vrnjačkoj Banji, a iz publike ju je bodrio i dečko Bogdan Srejović.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen

– Ja sam profesionalac koji traje 34 godine. Ne zavisim od toga da li će mi prijatelji biti na koncertu, partner, deca ili porodica. Ovo je moj posao i ja sam mu izuzetno posvećena kada radim. Ni jedan faktor ne može da utiče na to – rekla je Ceca u emisiji „Premijera“, na pitanje o Bogdanovom dolasku na njen nastup.

Pomenuti koncert pomeren je za pola sata zbog kiše, iako ova vremenska nepogoda nije sprečila Cecu da oduševi publiku na nedavnom koncertu u Ljuboviji, kada je pevala po pljusku.

– Ja sam od danas Dodola Ražnatović, jer prizivam kišu. U Ljuboviji nas nije omela uopšte, a večeras smo pomerili za pola sata. Mnogo mi je drago što je održan koncert, ja sam rekla da iako bude bilo kiše ja ću zbog tih ljudi izaći na binu i održati koncert – rekla je Ceca.

Svetlana Ceca Ražnatović-Foto:Printscreen Instagram

Ona se osvrnula i na svoje naslednike Anastasiju i Veljka, te istakla da je ponosna u kakve su ljude izrasli.

– Zaista sam izgradila sa njima jedna pitak i otvoren odnos. Možda je to nekim roditeljima isuviše liberalan odnos, ali ja sam se trudila da sa svojom decom mnogo razgovaram, da ih ne kažnjavam, već da neke stvari dovedemo u red razgovorom, prvo lepim naravno – iskrena je bila pevačica.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar