DIVLJINOM ZAMENILI LUKSUZNE HOTELE! Vojin, Sloboda i Miloš Biković izabrali lokacije koje ne postoje na mapi, a njihov užitak je neprocenjiv

{"source":"other","uid":"C07ADE67-6A5D-4A19-9726-78D49E34A7B5_1628683906654","origin":"unknown","fte_sources":[],"used_sources":"{\"sources\":[],\"version\":1}","premium_sources":[],"is_remix":false}

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, kojima se pod „letovanjem“ podrazumeva boravak isključivo u najluksuznijim hotelima, nekoliko srpskih glumaca ove godine pokazalo je da se jednako može uživati i u nešto drugačijem aranžmanu, te da oni letuju baš kao „sav normalan svet“.

Sloboda Mićalović, Miloš Biković i Vojin Ćetković-Foto:Printscreen Instagram

Tamara Dragičević i njen suprug Petar Benčina sa ćerkom i sinom otišli su u Hrvatsku, na ostrvo Hvar, a tamo borave u kamp prikolici.

Koliko uživaju vidi se na fotografijama – opuštaju se na ležaljkama ispred prikolice, za naslednike su postavili i šator, a veš suše na kanapu između dva drveta.

Hrvatsku je kao destinaciju ove godine odabrao i Miloš Biković, a on je podelio fotografiju sa plaže skrivene od pogleda mnogobrojnih turista.

U komšiluku su ove godine letovali i Sloboda Mićalović Vojin Ćetković.

Njihova omiljena lokacija bila je plaža Gradac, takođe u Hrvatskoj, gde su „kao sav običan svet“ uživali uz kafu za poneti. Kako se čini sa fotografija, ni ovaj bračni par ne vodi se trendovima koje diktiraju mnoge javne ličnosti, te nisu posećivali plaže na kojima se samo za ležaljke plaća basnoslovna suma novca.

Glumica Hristina Popović sa ćerkom je bila u Crnoj Gori, gde je na obali napravila montažni smeštaj.

Hristina već godinama živi nomadskim životom, pa joj boravak u prirodi i spavanje pod vedrim nebom ne predstavlja problem. Zato je odlučila da spakuje najosnovnije stvari i sa ćerkom Lučom i kućnim ljubimcem uzme džip i zaputi se na Crnogorsko primorje. Kada su stigle do željene destinacije, Hristina i njena mezimica su razapele šator na krovu automobila i napravile “privremeni dom” u kojem su se, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, odlično osećale.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar