DUGOVAO 500.000, DEVOJKA GA IZBOLA MAKAZAMA! Ovako je živeo Ivan Marinković pre braka sa Gocom Tržan

Ivan Marinković pre nego što je postao rijaliti učesnik, javnost ga je znala kao muža pevačice Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu, a sa Gocom se sudi oko neplaćene alimentacije i duga od 500.000 dinara.

youtube

Kako pored Lene ima i sina Željka kog je dobio sa Miljanom Kulić, kog takođe ne viđa, nedavno je izjavio da su mu deca “sekundarni problem“.

– Možda vama ružno zvuči, ali meni ne. To nije primarni problem, jer ja nisam odlučio da to tako bude. Moj problem koji imam sa ćerkom i sinom je sekundarni. Goca je ta koja potencira tu temu, kao i Miljana. Ona je ta koja je za Željkovog oca stavila N. N. osobu. Da je stavila mene kao oca, ja bih se posvetio tome – izjavio je za Kurir.

Inače je poznat po turbulentnom životu, pa je tako 2016. godine bio uhapšen zbog krađe u jednom marketu, kada je sa prijateljem uhvaćen sa robom u vrednosti od 12.000 dinara, a tada je priznao i da ima problem sa alkoholom, kao i da se lečio od zavisnosti.

Nije to bio poslednji put kada je završio u policiji. Naime, pre godinu dana intervenisala je policija na adresi gde Ivan živi sa devojkom Jelenom Ilić.

Odlaskom patrole na adresu utvrđeno je da se radi o učesniku rijaliti programa „Parovi“ Ivanu Marinkoviću koji je imao povrede leve ruke nanete makazama od strane svoje devojke s kojom živi, a koja je takođe učesnik rijaliti programa „Parovi“. Ivan i Jelena su se žestoko posvađali, a on je najpre verenici, navodno zadao tri-četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama. Oboje su tada dobili zabranu prilaska, koji oni nisu poštovali jer su se posle incidenta pomirili i nastavili da žive zajedno.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar