Džoni Dep gradi VELELEPNU VILU NA KOSMAJU, biće KOMŠIJA NOVAKU ĐOKOVIĆU!

Holivudski glumac Johnny Depp, koji je za Dan državnosti odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, a koji je trenutno u žiži svetske javnosti zbog razvoda, postao je vlasnik luksuznog imanja na Kosmaju!

Kako ekskluzivno saznajemo, Johnny Depp kupio je čak 4 hektara zemlje na Kosmaju na kome će izgraditi velelepnu vilu. Prve komšije holivudskog glumca, prema našim saznanjima, biće najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena.

Podsećamo, Depp je nedavno tokom kratkog boravka u Srbiji izdvojio vreme kako bi posetio Kosmaj i pogledao nekolicinu kuća i placeva.

Za oko mu je posebno zapalo imanje nadomak Noletovog, te je čvrsto odlučio da ga kupi. U toj nameri sada je i uspeo.

“Johnny je hteo i prošli put, kad je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kad je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, koga on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan baš blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd,” rekao je tada izvor za domaće medije.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar