EKSKLUZIVNO: Nebojša Tubić ŽABAC hteo da reketira ljude pa dobio stravične batine! (VIDEO)

Poznati novosadski „žestoki momak“ Nebojša Tubić Žabac dobio je stravične batine u kafani „Biće bolje“ u Novom Sadu, ali ne „zbog pasulja koji nije platio“, nego zato što je pokušao da reketira vlasnike pomentog restorana, saznaje ekskluzivno Afera čiji je novinar imao uvid u video snimak koji su snimile kamere pomenutog restorana. Žabac je slagao redakciju Kurira da su ga „tukli neki majmuni zbog pasulja“, naime sve je trajalo oko četiri minuta a Žabac nije ni piće popio a kamoli jeo pasulj.

Naime, Žabac je vlasnika restorana tražio 4.000 evra da bi pružio navodnu zaštitu, što u prevodu znači čist reket. On je, kako smo saznali od izvora bliskog vlasniku ovog novootvorenog restorana, treća osoba koja dolazi i pokušava da reketira vlasnike. Pre njega je dolazio izvesni lik sa nadimkom Šmajser, vlasnici su mu rekli da je rat prošao, ali da su prošle i devedesete, da plati piće i da više ne dolazi. On je platio piće pokupio se i otišao. I prošao je mnogo bolje od Žapca.

 

Na snimku se vidi kako u restoran ulazi Žapčev prijatelj i odlazi do jednog od stolova sa gostima i razmenjuje par reči. Žabac ulazi za njim i priča telefonom. Priča oko minut i po, okrenut licem ka vratima a leđima ka gostima. Zatim kreće kroz salu i dolazi do jednog stola za kojim sedi ili vlasnik restorana ili neko od ljudi iz njegovog eventualnog obezbeđenja, možda i neko od prijatelja vlasnika. Žabac počinje sa njim da se svađa, prvi nasrće i pokušava da udari tog čoveka. Neko pokušava da ih razdvoji i Žabac dobija prvi udarac. Kreće opšta tuča, dotrčava i konobara i momci koji su sedeli za stolom u uglu. Žabac i njegov prijatelj dobijaju više udaraca pesnicom a dokrajčeni su udarcima stolicama u glavu. posle opšte tuče koja nije trajala duže od minuta Žabac i njegov prijatelj leže nokautirani i bez svesti na podu i tu se snimak prekida.

Izvor: Afera

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar