Estradna trka! Ko će prošetati skuplju tašnu, a ova marka je najpopularnija!

{"source":"other","uid":"C07ADE67-6A5D-4A19-9726-78D49E34A7B5_1631090706829","origin":"unknown","fte_sources":[],"used_sources":"{\"version\":1,\"sources\":[]}","premium_sources":[],"is_remix":false}

JECA I CECA

Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

Svetlana Ceca Ražnatović se na sudjenju sa Jelenom Karleušom pojavila sa tašnom Luj Viton koja košta čak 2500 evra, dok je JK letos prošetala ranac ,koji je toliko mali,da više priliči lutki .Cena mu je bila samo 40 000 dinara.

ĐANI

Djani sa ćerkom-Foto:Printscreen Instagram

Ćerka folkera Đanija nosila je na svadbi svog brata Miloša skupocenu torbicu preko ramena koja je koštala 4000 evra. Miloševa nevesta imala je roze tašnicu u vrednosti od 2100 evra,a supruga pevača, Slađa, pohvalila se torbom iz nove kolekcije Luj Viton čija cena iznosi 2300 evra.
I sam Djani se na svom profilu pohvalio da njegova maska za lice,marke Luj Viton iznosi 250 e.

ANA KORAĆ

Ana Korać- Foto:Printscreen Instagram

Ana Korać koja se proslavila i obogatila učešćima u rijaliti programima,pohvalila se svojim kućnim papučama koje vrede pravo malo bogatstvo, tačnije 1250 evra.Inače,papuče su napravljene od krzna vizona.
Takodje ,nedavno se pohvalila I tašnicom koja košta 4000 evra.

SEKA ALEKSIĆ

Seka Aleksić-Foto:Printscreen Instagram

Seka Aleksić Je prva zvezda s naših prostora koja je nosila markiranu LV minđušu na pupku koja je bila bogata cirkonima.
A kad smo kod ove luksuzne francuske marke, Seka je nedavno svojim fanovima otkrila da joj je bilo mnogo zao kada su joj psi pregrizli omiljene cipele upravo ovog brenda.

DARA BUBAMARA

Dara Bubamara-Printscreen Instagram

Dara Bubamara je 2016. godine iskeširala na ciriškom aerodromu 5000 švajcarskih franaka , kako bi platila kaznu zbog posedovaanja kopije kofera marke Luj Viton.
Dara je u prvi mah bila zbunjena kada joj je prišlo nekoliko ljudi sa službenim legitimacijama,i shvativši šta joj govore,pocrvenela je kao bulka.
Pevačica je potom s kesama u rukama napustila „mesto zločina“ ,dok su falš koferi ostali u rukama inspektora.


Započnite komentarisanje

Ostavite komentar