FRAN I CAR NE SMEJU DA SE VRATE U HRVATSKU, RIJALITI IM JE JEDINI SPAS?! Problemi sa zakonom, mafijaške radnje i dugovi zelenašima…

Bivši zadrugari, a uskoro i budući Filip Car i Fran Pujas navodno ne smeju da se vrate u Hrvatsku zbog problema sa zakonima.

Naime, kako se navodi, jedini im je spas da ostanu u Srbiji.

Njih dvojica su pravili velike probleme po Hrvatskoj. Uhvaćeni su nekoliko puta u prevarama i mafijaškim radnjama, za koje bi mogli da se terete. Takođe su ostali dužni raznim zelenašima koji ih vijaju na svakom ćošku – priča dobro obavešten i dodaje:

– Svesni su da im je jedini spas ulazak u rijaliti. Tako će zaraditi novac za dugove, ali i rešiti se problema koji ih prate u Hrvatskoj. Ne zna se ko bi gore prošao da se vrati u svoju domovinu Filip ili Fran. Prihvatiće sve uslove u okviru „Zadruge 5“ samo kako bi izbegli kazne i nove probleme – zaključuje izvor.

Podsetimo, Filip Car je danas bio na razgovoru za  ali još uvek nije odlučio da li će se od septembra naći u novoj sezoni. Takođe se šuška da je Fran Pujas već potpisao ugovor za petu sezonu, gde će mu honorar biti duplo veći od prethodnog.

 

IZVOR: Kurir/HYPETV.RS

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar