HAOS ZBOG FOTOGRAFIJE! Nepoznati muškarac napao Gocu Božinovsku i Bojanu Rodić!

Goca Božinovska i Bojana Rodić-Foto:Printscreen Instagram

Presrećna novopečena baka Goca, javno se zahvalila svojoj snaji Bojani što joj je podarila unuka Zorana i beskrajno je usrećila. Goca je na društvenim mrežama uz poruku zahvalnosti objavila Bojaninu fotografiju u kupaćem kostimu, što su joj neki zamerili:

– Slika neprikladna za jednu takvu objavu, a objava usiljena kao da ju je neko naterao da napiše. U senci Ražnatovićevih zauvek ćete biti – napisao je izvesni Milan, a njemu je odgovor dala Gocina najmlađa ćerka, Zorana Šijan koju je ovo iznerviralo:

– Gospodine (ili gospođo) koja širite zlo, vama treba stručna pomoć cim se toliko bavite slikom naše snajke. Mora da nemate svoj život. Neprikladan je vaš komentar obzirom da ne poznajete nijednog člana naše porodice – napisala je Zorana koja je nastavila raspravu na društvenoj mreži te je jednoj gospođi, takođe, savetovala psihijatrijsku pomoć:

– Idite lečite se, psihijatri gore od želje da čuju vašu priču i zašto ste opsednuti Šijanima – odgovorila je Zorana izvesnoj Verici. 

Mirko i Zorana Šijan-Foto:Printscreen

Mirko Šijan je prekjuče izveo nevenčanu suprugu Bojanu i sina Zorana iz porodilišta, a njegova sestra Zorana se prva fotografisala sa svojim bratancem.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar