HOLIVUDSKA ZVEZDA U CENTRU BEOGRADA uslikana kako kupuje sokove za svoje mališane! (FOTO)

Holivudska zvezda Kejt Hadson već nekoliko dana boravi u srpskoj prestonici u kojoj sa Danijelom Krejgom i Brendonom Flinom snima film „Nož u leđa“, a paparaco ekskluzivno je fotografisao slavnu glumicu u centru Beograda, i to u kupovini!

Kej Hadson-Foto:Printscreen Alo

Naime, Hadsonovu smo sreli dok je sa sinom Bingamom i ćerkom Rani Rouz bila u jutarnjoj šetnji, a po povratku u hotel u kome boravi svratila je u restoran zdrave hrane Marije Đurovski, gde smo je i uslikali.

Za dnevnu šetnju po Beogradu odabrala je skroz opušten izgled, pa je tako kosu svezala u punđu, na glavi je imala tamne naočare za sunce, kao i crnu masku preko lica. Za topli letnji dan obukla je kombinezon ljubičastih tonova, tamne patike, a oko struka je imala braon „Gučijevu“ torbicu.

Kejt Hadson-Foto:Prinscreen Alo

Ovaj komotni stajling dosta joj je olakšao roditeljske obaveze s obzirom na to da je na leđima u kengur-nosiljci nosila trogodišnju ćerku Rani Rouz. Sin Bingam išao je pored njih, a Kejt je sve vreme nosila roze helijumski balon sa nacrtanim jednorogom. Krajnje opuštenog izgleda, Kejt je ušla u restoran i počela da bira ceđene sokove koje će da kupi mališanima.

Glumica se najpre savetovala sa osobljem restorana o tome koji sok je najbolji za decu, a kada je odabrala željeni ukus, najpre je ona probala napitak pa ga tek onda dala i naslednicima.

Neposredna, nasmejana i krajnje opuštena, glumica je šetala gradom kao bilo ko drugi, ničim ne ističući svoju slavu i bogatstvo.

Kejt Hadson-Foto:Printscreen Alo

Izvor:Alo

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar