Andjelina Džoli dala je retki intervju u kojem je pričala i o bivšem mužu Bredu Pitu, s kojim se još uvek sudi oko starateljstva nad decom, i o holivudskom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Angelina Jolie-Foto: Printsccren Instagram

Anđelina je rekla da ju je Vajnstin napao, da je Pit za to znao i da su se oko toga svađali jer je uradio nešto što je smatrala velikom izdajom. Svetski mediji preneli su ovu vest kao udarnu a potom se oglasio i sam Vajnstin.

Taj deo intervjua počeo je pitanjem da li Džolijeva, dobitnica Oskara, ima utisak da su njena prava uvek bila poštovana?

Angelina Jolie-Foto:Printscreen

– Hm, dobro pitanje ako ste na terapiji. Mislim da je moja majka uradila mnogo po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Ali znate, ja sam rano počela da radim da bih joj pomogla oko plaćanja računa. I nisam bila svesna toga kako zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam mislila da su to stvari koje se zasluže vremenom ili se za njih boriš. A kada se boriš za njih, nekada te ljudi posmatraju kao ‘tešku’ osobu – rekla je ona.

Translate »