HOROSKOP ZA ČETVRTAK 26. AVGUST: Saznajte šta vam zvezde poručuju!

OVAN

LJUBAV: Produbićete odnos sa partnerom s kojim ste u vezi. Moguća zajednička ulaganja. POSAO: Nećete uspeti da ostvarite sve što je planirano, ali vaša poslovna situacija neće biti loša. ZDRAVLJE: Sklonost upalama.

BIK

LJUBAV: Moguć flert na radnom mestu ili čak ulazak u vezu sa nekim s kim radite. POSAO: Finansisjki dobitak, ali I sklonost tome da iracionalno trošite pod uticajem trenutnog hira. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

BLIZANCI 

LJUBAV: Biće vam lako da izrazite svoja osećanja, jer ćete biti vrlo inspirisani da to uradite. POSAO: Pronaćićete nešto što će vas inspirisati I vaš entuzijazam za rad će porasti. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete započeti zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na odnose nego posao, ali je moguć uspeh u radu sa nekretninama. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Gubitci u svakoj vrsti poslovnog udruživanja. Problemi u poslovnom partnerstvu i radu u timu. ZDRAVLJE: Promenljiv krvni pritisak.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je svađa ali I strastveno mirenje. Povoljan period za fizičku komponentu ljubavi ali ne I harmonuju u odnosu. POSAO: Korist od partnerskih poslova, ili pomoć partnera u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku ili izjavu, jer osoba sa kojom ste će biti raspoložena da iskaže šta oseća. POSAO: Uspeh u radu sa ljudima I kreativnom radu. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.

ŠKORPION 

LJUBAV: Moguća je tajna ljubav ili ćete barem sreći tajnu simapatiju. POSAO: Privlačite novac ali i lako trošte. Povedite računa da nešto uštedite, jer je vama potrebna sigurnost koju pruža ušteđen novac. ZDRAVLJE: Slabije.

STRELAC 

LJUBAV: Finansijska podršak partnera, pokloni I generalan osećaj opuštenosti I napretka u ljubavnom životu. POSAO: Sreća u svemu što ima veze sa finansijama I tuđim novcem. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

JARAC 

LJUBAV: Svakakvih prilika će biti, ali vi ćete biti okupirani drugim stvarima pa možda nećete ni konstatovati te prilike. POSAO: Danas možete očekivati fluktuaciju u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA 

LJUBAV: Razmišljaćete o tome da se vratite nekome s kim ste raskinuli u prošlosti. POSAO: Uspeh, pogotovo ako radite u oblasti prava i zakonodavstva. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE 

LJUBAV: Sfera odnosa je postal vrlo interesantna I puna događaja. Od vas će zavisiti bilo kakav konkretan napredak u ovoj sferi. POSAO: Poslovni uspeh ili napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

 

AUTOR: HYPETV.RS

Be the first to comment

Ostavite komentar