HOROSKOP ZA PETAK 27. AVGUST! Neko će imati mnogo posla, a neko će biti promenljivog zdravlja!

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome koga ste upoznali na na putovanju. POSAO: Imaćete zaista I više posla nego što želite. Moguće je čak da se preforsirate I budete opterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK 

LJUBAV: Doživećete ljubomorne scene. Moguće je da nesvesno flertujete naokolo I zato imate problema u odnosu. POSAO: Povećana aktivnost I pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto:Printscreen

BLIZANCI 

LJUBAV: Vaša sposobnost dobre komunikacije će vam danas biti od velike koristi. POSAO: Dobit u oblasti umetnosti i obrazovanja. ZDRAVLJE: Osetljivi nervi I stomačne tegobe.

RAK 

LJUBAV: U potrazi ste za nečim nesvakidašnjim, zbog čega ćete sanjariti o nekome ko je nedostižan. POSAO: Mogući problemi i kvarovi sredstava za rad, kao i problemi sa podređenima. ZDRAVLJE: Vrlo promenljivo stanje zdravlja.

LAV 

LJUBAV: Danas bi mogli da osećate povređeno, ili će vaša sujeta biti povređena, jer će partner biti vrlo distanciran. POSAO: Doživećete pozitivne promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Upale.

DEVICA 

LJUBAV: Razmišljaćete o nekome ko je daleko, ili ćete imati prilike da upoznate nekoga ko živi daleko a ko će vam se dopasti. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati ili ćete imati problema u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA 

LJUBAV: Postoji šansa da će neka starija osoba pokazati interes za vas, ili neko iz vaše prošlosti. POSAO: Moguće je da ćete preterano trošiti ili neracionalno ulagati, ohrabreni napretkom u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete razloga da budete puni nade i očekivati srećnu budućnost. POSAO: Imaćete energije da ostvarite sve što zacrtate, a pratiće vas I sretne okolnosti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC 

LJUBAV: Bićete iznenađeni time kako lako dobijate ono što želite, ali danas nećete u tome naći radost. POSAO: Lako možete privući novac za bilo kakav projekat koji imate na umu. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC 

LJUBAV: Moguće su tenzije u odnosu, ako ste u dužoj vezi, jer ćete imati prevelika očekivanja. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili problema sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Alergija.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete rastrzani između ličnog i poslovnog život. Biće vam teško da nađete energije za sve. POSAO: Pokrenućete neki novi posao ili projekat. Uspeh u oblasti trgovine ili transporta. ZDRAVLJE: Stres I nervozan stomak.

RIBE 

LJUBAV: Moguće je da će neko pokazati interes za vas, ali na napadan ili agresivan način, što će vas pokolebati. POSAO: Možda ćete doživeti izvesne promene na finasijskom planu. ZDRAVLJE: Grlobolja.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar