HOROSKOP ZA SREDU 25. AVGUST! Saznajte šta vam zvezde poručuju!

OVAN

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav, pogotovo za mlađe pripadnike ovog znaka. POSAO: Čuvajte se impulsivnog ulaganje, pogotovo ako baratate tuđim novcem. ZDRAVLJE: Odlično se osećate.

Foto:Printscreen

BIK

LJUBAV: Okupiraće vas problemi u prijateljskim odnosima I nećete previše razmišljati o ljubavi. POSAO: Sreća u partnerskom poslu i u vezi svih pravnih pitanja. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Dosta aktivnosti u ovoj sferi I raznih događaja. Biće vam teško da napravite pravi izbor. POSAO: Moguća dobit od svega što ima veze sa partnerskim poslovima I različitim sporovima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac ili ostvariti zaradu, pogotovo ako se bavite logistikom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV 

LJUBAV: Trenutno vas ne interesuju mlaki odnosi, već želite da doživite ozbiljnu vezi I perspektivan odnos. POSAO: Uspeh u radu sa ženama, ili za žene. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA 

LJUBAV: Osetićete potrebu da budete oštri na jeziku, što može da napravi problem između vas I partnera. POSAO: Bez većih problema ili promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto:Printscreen

VAGA 

LJUBAV: Lako ćete ostvariti kontakt I zbližiti se sa bilo kim ko vam se dopadne. POSAO: Mogući problemi sa nadređenima i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: Izgleda da ćete biti raspoloženi za flert ali možda ne I ulazak u neku ozbiljniju vezu. POSAO: Mogući problem sa ljudima koji rade za vas. Impulsivno trošite novac. ZDRAVLJE: Odlično ćete se osećati.

STRELAC 

LJUBAV: Dobra komunikacija sa drugima. Lako ćete uspostaviti bliskost sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Problemi administrativne prirode ili sa nadređenima. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

JARAC

LJUBAV: Bićete opterećeni problemima iz drugih sfera zbog čega se nećete previše baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguć zastoj u prilivu novca ili neki pravni problemi. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA 

LJUBAV: Bićete okupirani karijerom I nećete se mnogo baviti svojim ljubavnim životom. POSAO: Moguće je da će se pojaviti neka prilika koja će vas izvući iz problema, jer već dugo kuburite sa poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Agresivniji ste u nastupu nego inače, što će neke osobe odbiti. POSAO: Moguće je da ćete dobiti veći novac; ako ne veći, ovo je svakako moment da dobijete nekakav novac. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar