IVANA HURRICANE O TEMAMA O KOJIMA DO SADA NIKAD NIJE PRIČALA: Svi me mrze! Najsrećnija sam kada ne pričam o ljubavnom ŽIVOTU!

Pevačica Ivana Nikolić, članica ženskog sastava “Hurricane” progovorila je o temama o kojima do sada nije pričala.

O čemu si najviše maštala kao dete?

– Da budem Mala sirena. Obožavala sam crtaće, a Ariel mi je bila omiljeni lik. Od svih princeza, ona je po karakteru, ako se tako može reći, najsličnija meni.

Šta je ono što ti potajno obožavaš, a drugi ljudi mrze?

– Mene! (smeh).

Da možeš da vratiš vreme, šta nikad ne bi uradila?

– Nikada ni za čim ne bih jurila, sve se dešava onda kada treba da se desi. Mislim da svi treba toga da budemo svesni. Sve ima svoj razlog i nikad se ne zna zašto je dobro što se nešto dešava kako god nam izgledalo u tom trenutku.

 

Sa kojom osobom, živom ili mrtvom, bi otišla na večeru i zašto?

– Nusretom (turskim kuvarom). Mnogo volim hranu, tako da bih volela da pričam sa njim o tome, ali i da mi spremi nešto da probam (smeh).

Kakav savet bi dala 15-ogodišnjoj sebi?

– Sebi, a i drugima – da veruju samo sebi. Svako je kovač svoje sreće i svako najbolje za sebe zna šta u životu želi, a šta ne. Starije treba da slušamo zbog životnog iskustva koje svakako imaju, ali da naša bude presudna. Šta god da je u pitanju.

Koji trač te je najviše iznervirao?

– Svi tračevi me podjednako izluđuju. Ne volim laži, tračarenje i izmišljanje. Naravno, u svakom poslu ga ima pa tako i u ovom našem, ali vremenom postajem svesna da se protiv toga ne može.

Na koje pitanje najviše mrziš da odgovaraš, a uvek te to pitaju?

– Status veze. Ne volim da pričam o svom emotivnom životu. Pokazalo se da sam najsrećnija kad o tome ne pričam.

 

IZVOR: KURIR/HYPETV.RS

Be the first to comment

Ostavite komentar