Kako su nedavno odlučili da po četvrti put ukrste glasove, Ivana Selakov i Aca Lukas objavili su duetsku pesmu, koja je juče ugledala svetlost dana. Ipak, slava je bila kratkog daha, jer je video spot povučen sa Jutjub platforme.

Ivana Selakov i Aca Lukas-Foto:Printscreen Instagram

Naime, pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram, i objasnila celu situaciju svojim pratiocima. Ivana tvrdi da je prevarena moralno, ali i materijalno od strane duet-saradnika.

– Svi vi koji pratite moj rad godinama znate koliko rada i energije ulažem u svaku pesmu i koliko se trudim da idem srcem i da pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, juče sam kao pevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pesmi „Svatovi“. Cela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pesme i pravo od autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa Jutjuba, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelepe pesme! Hvala što ste uz mene sve ove godine! Voli vas Ivana – napisala je Selakov u svojoj objavi.

Foto:Printscreen Instagram

S druge strane, menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković, tvrdi da je Ivana ta koja nije ispoštovala dogovor.

– Pesma „Svatovi“ je pesma Ace Lukasa stara skoro 30 godina. Nekoliko puta smo joj učinili za Acino učešće u duetu, kao bivšem bek vokalu, pa je imala prilike da ukrsti glas sa njim. Ovaj put nije moglo da se učini i da bude gratis, te je dogovorena nadoknada koju nisu isplatili i zbog toga je obustavljeno emitovanje spota – objašnjava Mirković za medije

Na pitanje zbog čega Ivana tvrdi da je ona prevarena moralno i materijalno, Mirković kaže:

– Mi smo očekivali novac za Acino učešće u spotu i za pesmu. Šta je ona očekivala, stvarno ne znam. Legitimno je pravo saradnika i produkcije da se povuku ukoliko se ne dogovore. Čovek (Aca Lukas) se vezao za reč, pošto nije isplaćeno juče u toku dana, spot se povlači – tvrdi Mirković.

– On je zabranjen sa naše strane za emitovanje i to je to – dodaje menadžer folk zvezde.

– Mi joj želimo sreću, nek slobodni snimi s nekim drugim duet, a pesmu „Svatovi“ će Aleksandar nastaviti da izvodi pošto je to njegova pesma stara 30 godina – ističe Mirković.

Kako je Selakov u svom saopštenju navela da će publika uskoro moći da čuje novu verziju sporne numere, Mirković poručuje:

– Može kaver da snimi, to je njena stvar, ona je vazda bila bek vokal žena, vazda voli da kopira druge i šta sad. Kao kaver uvek može da snimi. To je falsifikat originala, šta drugo. A mi imamo neke druge planove, da radimo novu pesmu sa jednom velikom eks jugoslovenskom zvezdom – zaključio je Saša Mirković.

Izvor: Telegraf/hypetv.rs

Translate »