Hrvatska muzička zvezda Jelena Rozga nedavno je imala koncert u Beogradu, kada je oduševila sve prisutne svojom pojavom i muzičkim performansom.

Nakon nastupa u beogradskom restoranu “Dolly Bell” gde su stolovi bila ispunjeni do poslednjeg mesta, Rozgu je ganula jedna situacija koju je doživela.

– Jedna divna gospođa mi je preksinoć nakon koncerta prišla i rekla kako će celi svoj život pamtiti moj nastup i puno još lepih stvari.. I sve to sa suzama u očima… Koliko emocija i ljubavi vi meni dajete, rečima opisati ne mogu… – napisala je pevačica na svojim društvenim mrežama.

Inače, ovaj beogradski restoran važi za mesto odlične zabave, te tokom letnjih meseci u prijatnom ambijentu bašte možete uživati u nastupima brojnih muzičkih gostiju koje nemamo često prilike da vidimo u srpskoj prestonici. Večeras će publika imati prilike da uživa u sjajnom glasu Slađe Allegro, dok će u četvrtak nastupiti čuveni muzičar Al Dino. Kao što je već dobro poznato, pevač peva najemotivnije balade, poput pesama “Kopriva”, “I sad me po tebi poznaju” i mnoge druge…

.Iz “Dolly Bell” poručuju da će u mesecu julu biti veliki broj koncerata, kako domaćih, tako i regionalnih zvezda.

Translate »