Katarina Grujić uživa u ljubavi sa Markom Gobeljićem! „Sa njim je svaki Dan zaljubljenih“!

Iako je očigledno da je Katarina trudna ona se ne povlači sa scene i uredno nastupa. U svakoj prilici ističe da joj u ljubavi dobro ide i da joj je svaki dan sa Gobeljićem savršen:

– Sa njim je svaki Dan zaljubljenih, veliki je džentlmen i gospodin. Ne gledamo datume, nego se tako iznenađujemo. I ja se jednako trudim, volim da usrećujem ljude oko sebe. Volim kada vidim osmeh na drugim licima- priča ona i dodaje:

– Održava me ljubav, da nije toga, ne znam šta bih radila. Nisam neko ko bi sedeo kući i gleda u plafon, moj život je bio u koferima, da putujem, da radim. Ali sa njim provodim dosta vremena, pokušavam da planiram šta ću raditi kada prođe korona. Svima će biti mnogo lakše, što psihički, što fizički. Nadam se da će sve biti kako treba.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić-Foto:Printscreen Instagram

Dodaje da sada svoj privatan život čuva samo za sebe jer se mnogo puta, u životu, opekla.

– Zaljubljena sam kao prvog dana, ali volim previše da pričam. Možda neki misle da premalo dajem medijima, ali nekako to tako treba. Mnogo puta u životu sam se opekla, previše sam ljudima davala, i to nije valjalo. Ali ljudi vide da sam ja srećna- rekla je Kaća.

IZVOR:ALO/HYPETV.RS

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar