Komšije podržavaju zversko iživljavanje Bjelogrlića nad rediteljem, reagovao i Antonijević!

Glumac Dragan Bjelogrlić pretukao je reditelja Predraga Gagu Antonijevića na Filmskim susretima u Nišu i svojim nasilničkim ponašanjem šokirao ceo region, ali samo ne Hrvate.

Predrag Gaga Antonijević-Foto:Printscreen

Naime, nakon incidenta, umesto da oštro osude svaki vid fizičkog nasilja, mediji u „lijepoj njihovoj“  jedva su dočekali da Antonijevića, reditelja „Dare iz Jasenovca“, predstave kao „autora antikatoličke propagande“ i bezmalo ga optuže da je nasilje zaslužio.

Ništa manje ostrašćeni nisu bili ni korisnici interneta koji su na vest o mučkom prebijanju Antonijevića čestitali Bjelogrliću na skoro pa „viteškom potezu“.

– „E vala, nek te je nalemao, zaslužio si“; „Bjelogrliću, imaš pivo kad dođeš u Hrvatsku“; „Osuđujem svako nasilje pa i mentalno preko tendencioznih filmova, ali nevezano za to, kada Bjelogrlić dođe u Zagreb, treba da bude ugošćen kako priliči poštenom čoveku“ – samo su neki od komentara koji su preplavili hrvatske medije.

Dragan Bjeloglić-Foto:Printscreen Instagram

Autor „Dare iz Jasenovca“ kaže da ga nisu iznenadile ovakve reakcije iz komšiluka, a još manje činjenica da njega napadaju, a Bjelogrlića brane.

– Ako je film „Dara iz Jasenovca“ posvađao Srbe i Hrvate, onda to i nije bilo neko prijateljstvo. Sramota je šta se radi u Hrvatskoj i ta njihova priča je jasna svima jer čim se pomene srpska žrtva oni se naroguše – kaže na početku razgovora za Alo! Antonijević, i objašnjava zbog čega ga ne iznenađuju mlake reakcije hrvatskih medija na nasilje koje je doživeo.

– To što brane Bjelogrlića me ne čudi. U Hrvatskoj postoji mržnja prema meni, a Bjelogrlić sarađuje s njima i sa Sarajevom i Zagrebom. On uzima novac iz srpskih fondova, ali računa i na to tržište. To je ta antisrpska politika – kaže reditelj, i dodaje da su ga reakcije pojedinih srpskih medija na nasilje šokirale.

– Duboko sam razočaran pojedinim medijima jer sada ispada da sam ja pulen Aleksandra Vučića, a Bjelogrlić je, koliko sam saznao, i opozicioni kandidat, pa su stali na njegovu stranu samo zbog političkih ideja koje dele – rekao je on, i dodao da veruje da će Bjelogrlić odgovarati za nasilje koje je počinio.

– Tužiću ga privatno, samo da vidim šta će da uradi tužilaštvo. To je klasično nasilje i ko god ga počini mora da odgovara – rekao je Antonijević na kraju.

Katarina je spremna na najgore stvari

Glumica Katarina Radivojević bila je u društvu Dragana Bjelogrlića, koji je u ponedeljak u četiri ujutru u hotelu „Ambasador“ prišao Antonijeviću i nekoliko puta ga zverski udario pesnicom u glavu.

Radivojevićeva se nakon incidenta nije našla na spisku svedoka, a kako se vidi na snimku sigurnosnih kamera iz hotela, glumica je nakon sukoba pritrčala Bjelogrliću i stala ispred njega da bi ga zaštitila. 

Katarina Radivojević-Foto:Printscreen Instagram

– Katarina je sedela sa Bjelogrlićem i nisam je video i čuo dok on nije došao da me mučki prebija. Prvo je počela da viče: „Nemoj, nemoj!“, pa je nakon toga uzviknula: „Ja bih ga ubila!“ To sam jasno čuo da je rekla. Ne znam šta je njoj u glavi – rekao je reditelj, koji je angažovao glumicu u prvoj sezoni hit serije „Ubice moga oca“.

– Prekinuli smo saradnju posle druge sezone jer se nije ponela korektno i ružne stvari je uradila lično meni. Nisam mogao s takvom osobom da sarađujem, iako sam od onih profesionalaca koji ne mešaju privatno i poslovno. Njen lik smo izbacili iz serije – rekao je reditelj.

Izvor: Alo/Hypetv.rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar