ACA LUKAS ISPUNIO OBEĆANJE: NAPRAVIO SPEKTAKL U KRAGUJEVCU ZA 30.000 LJUDI!

Aca Lukas važi za jednu od naših najvećih balkanskih zvezdi a sada je ponovo dokazao i zašto. Poznat je kao neko koje uvek tu da svoju publiku dovede do transa, pa je to uradio i ovog puta na koncertu u Kragujevcu, koji je trebao da bude odložen ali folker je uprkos lošem vremenu nastupao i publici priredio nezaboravno iskustvo.

Publika je bila u transu, čak 30.000 ljudi je prisustvovalo koncertu i pevalo sa Acom koji je rasterao kišu svojim vatrenim nastupom. Malo je reći da je ovo bio jedan veliki događaj za sve prisutne.

Aca Lukas je od početka leta na turneji po Srbiji, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, gde iz noči u noć desetine hiljada fanova čekaju da ga vide i čuju.

Većeras smo dobili potvrdu da je veza između Ace Lukasa i njegove publike toliko jaka da je tu ljubav nemoguće prekinuti ni nevremenom.

S obzirom na to da se najveća žurka na Balkanu održava u vreme epidemioloških mera, velikom spektaklu publika je morala da prisustvuje uz potvrdu o vakcinaciji, preležanom kovidu ili uz negativni rezultat PCR ili antigenskog testa.

I većeras Lukasu je na hipodromu leđa ćuvao njegov a najbolji na Balkanu „Folk House“ band, dok su mu gošće bile Kija Kockar i mlada nada naše muzičke scene i  „Hype“ produkcije Ruža Rupić.

 

AUTOR: HYPETV.RS/M.P.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar