Mile Kitić besan na Elenu zbog veze sa Franom Pujasom!

Nedavno je otkriveno da su mlada pevačica Elena Kitić i model Fran Pujas više od prijatelja.

Par se upoznao preko Instagrama, a čim su se videli desila se hemija između njih. Elena je Franu oduvek simpatična i prvobitno je želeo upoznati kako bi snimili duetsku pesmu, ali im se desila ljubav – otkriva dobro obavešteni izvor.

Isti izvor dodaje Eleninom ocu Miletu Kitiću nije ni malo prijatno zbog Elenine veze s Franom, te je zbog njihovog puta na Krf koji je Elena roditeljima prijavila kao letovanje sa drugaricama dobio slom živaca.  Mile smatra da za Elenin Imidž nije ni malo dobra veza s nekim ko je otvoreno priznao da je koristio narkotike i vodio buran život- nastavlja dobro obavešten izvor upućen u dešavanja kod Kitićevih.

Navodno kad je Mile saznao iz medija da je Elena sa Franom i da su na Krfu zajedno, nazvao je svnoju jedinicu i urlao na telefon satima, dok je Elenina majka Marta Savić na ćerkin zahtev pokušavala da smiri situaciju. Elena i Fran su hteli da pobegnu negde kako bi izbegli da ih neko uslika zajedno ali ih je neko na Krfu prepoznao i njihove zajedničke slike su završile u medijima. Kako sad stvari stoje kod Kitićevih Mile ne želi Pujasa za zeta ali ni Elena ne želi odustati od Frana.

 

AUTOR: HYPETV.RS

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar