MUVAO ME JE MUŽ POZNATE PEVAČICE! Marija Melcer bez dlake na jeziku otkriva sve detalje odnosa sa zauzetim sportistom!

Atraktivna pevačica Marija Melcer već punih deset godina je na estradnoj sceni, a nedavno se našla u centru pažnje kada su je mediji doveli u vezu s oženjenim fudbalerom, suprugom jedne naše pevačice.

Marija Melcer-Foto:Printscreen Instagram

U razgovoru za Alo Marija je otkrila sve detalje odnosa sa poznatim sportistom, zbog čega muškarci nemaju hrabrosti da joj priđu, te da li je ikada išla kod vračare zbog ljubavnih problema, ali i da li veruje u crnu magiju, budući da je snimila novi singl koji se baš tako i zove.

– Ma koliko neverovatno zvučalo, moram da priznam da verujem u crnu magiju, tim pre što mi je poznato koliko su žene u današnje vreme spremne da se služe raznim stvarima da bi došle do muškarca kog žele. Spremne su čak i da posete vračare – rekla je na početku razgovora Marija, i dodala da se ipak ona nikada nije služila tim metodama. Umesto toga često joj se dešavalo da svog muškarca mora da brani od drugih žena, a nedavno se, kako je objasnila, našla u situaciji da se brani od navoda da je u vezi s oženjenim fudbalerom. 

– Kada je reč o fudbaleru koji je suprug naše poznate pevačice, moram da priznam da sam ga tek nedavno upoznala. Bila sam na jednoj promociji, prišla sam mu, a on me je čudno gledao jer nije bio siguran da li sam to ja jer me je znao samo iz medija. Javila sam mu se i izvinila mu se. Bilo mi je malo neprijatno što je to tako otišlo u etar, ali to svakako nije bilo mojom krivicom – rekla je Marija, i dodala da se njihov susret nije na tome završio.

– Moram da priznam da me je malo šmekao kada smo se upoznali, ali ne bih volela da ponovo počne priča da smo u vezi. Dobar je on frajer, ali nećemo više o tome – rekla je Marija, i priznala da muškarci često nemaju hrabrosti da joj priđu.

– Muškarci me se najviše plaše jer moja snaga nije samo mentalna već i fizička. Nisam džabe trenirala 10 godina tekvondo i veštine koje sam tu naučila koristim onda kada moram.

Karijeru nikada nije gradila na skandalima, pa tako nema šanse da se njen porno-snimak pojavi u javnosti.

–  Svakome to može da se desi kad je s nekim u vezi, ali ja sa sigurnošću mogu da kažem da ne posedujem u svom telefonu ništa slično tome, što ne znači da neću, videćemo. Da sam htela takvu slavu, davnih dana sam mogla to da uradim, međutim odabrala sam teži put jer smatram da kvalitet uvek bude nagrađen, pre ili kasnije – rekla je ona.

ATF Prebila bih neke pevačice

Iako je trenirala borilačke veštine, Marija kaže da konflikte sa koleginicama radije rešava razgovorom.

– Zasad nisam imala nekih neprijatnih situacija sa koleginicama, a sve sukobe koje imamo volim da završim verbalno. Ipak, postoje neke pevačice koje bih prebila, neću sada da ih imenujem.

Kupam se gola u bazenu

Svaki slobodan trenutak Marija koristi da se opusti na bazenu u svom dvorištu, a u tim prilikama voli da se kupa naga.

– Jako je lep osećaj kada se kupaš go. Imam bazen u kući, pa često umem da se razgolitim u svom dvorištu.

Izvor: Alo

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar