Nataša Bekvalac šokirala objavom! „Nervozna sam, agresivna i opasna po okolinu“!

Pevačica Nataša Bekvalac svojim objavama na Instagram storiju šokirala je javnost, ali i zabrinula Hanine drugarice koje su odmah pisale Hani kako bi proverile da li je sve u redu sa pevačicom.

Nataša Bekvalac-Foto:Printscreen Instagram

Pevačica Nataša Bekvalac godinama je poznata kao strastveni pušač, ali se često odvikavala od ove navike. Takođe, sada je definitivno rešila da ostavi cigarete, ali je upala u nikotinsku krizu, te se svojim pratiocima na Instagramu požalila kroz šta sve prolazi.

– Ovo je doslovno isterivanje đavola! Egzorcizam ljudi! I toliko žderem, to su kilogrami hrane, poludeću. Ljudi, dan 5. bez  cigarete. Ovo je strašno kako se ja osećam. Jako sam nervozna, agresivna, osetljiva… Doslovno sam opasna po okolinu – napisala je Nataša, ali se tu nije zaustavila.

– I svi me nerviraju i sve me nervira i sinoć sam iz kante za đubre, negde oko tri časa nakon ponoći vadila ostatke palačinki koje je Hana naručila. Preko tih ostataka je bilo još smeća, samo da dodam. A ovo što sada radim, ljudi da li je realno da mene ne mrzi da pravim puding sa plazmom i da molim Boga da mi neko ne uđe u kuhinju i ne daj Bože traži da podelimo! Ne želim da delim svoj dezert! To me usrećuje! Ja sam emotivno rastrojena! – pisala je Bekvalčeva kojoj je očigledno bilo baš loše pa je nastavila.

– Ja sam nepušač! Nikada više neću zapaliti cigaretu, ali jako mi je teško, jako patim, ovo je preemotivno za mene, ja sam volela cigarete – smenjivale su se emocije da bi u jednom trenutku podelila poruku koju je njenoj starijoj ćerki poslala drugarica.

 Je l’ neko hakovao tvojoj mami Instagram – glasila je poruka upućena Hani na koju je ona odgovorila da Nataša samo pokušava da ostavi cigarete i da njen profil nije preuzet.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar