NEĆE SIGURNO DA SE ZALJUBI: VOJAŽ OTKRIO PLANOVE ZA BUDUĆNOST!

Instagram/voyage.mp3

Reper Mihajlo Veruović Vojaž zapevaće pred beogradskom publikom na dugo očekivanom “Music Week Belgrade” festivalu, koji će se održati 3. i 4. septembra na Ušću. To će ujedno biti i završnica njegove velike letnje turneje.

Kako je njegova bivša devojka Breskvica nastavila dalje i pronašla novog dečka, Vojaž je priznao da li on ima vremena za privatan život i hoće li se tome posvetiti sada kada završava turneju.

Instagram/voyage.mp3

– Nemam konkretno toliko vremena za privatan život, fokusiraću se na fakultet, imam par ispita koje treba da dam sada u septembru, to mi je prioritet, ali imam jedan film u kom treba da igram, projekata u kojima treba da učestvujem i spremamo američku turneju. Ne smem da pričam o filmu, ovo je nešto novo, nešto što će pomeriti granice filmske industrije, ozbiljni ljudi stoje iza toga, ozbiljan kapital, produkcija, tako da mislim da će biti sjajno – rekao je on, pa dodao:

– Iskreno, mislim da ne bih trebalo da se involviram u tako nešto, ako ne mogu da dam 100 posto sebe i svog vremena, mislim da ne treba ni da započinjem ni da negujem jer je nezahvalno prema toj osobi.

IZVOR: ALO.RS/HYPETV.RS

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar