NIJE USPELA NIŠTA DA SAKRIJE! Komšije razvezale jezik i otkrile sve o tajnom ljubavnom životu Anđelke Prpić!

Glumica Anđelka Prpić se trudi da privatnost drži van očiju javnosti i to joj već neko vreme polazi za rukom, a sada je komšija iz zgrade u kojoj ona stanuje otkrio kako je često viđa sa partnerom, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

Anđelka Pripić-Foto:Printscreen Instagram

– Viđao sam je sa momkom i to ne samo jednom, nego više puta. Viđam ih da šetaju zajedno, nikada se nisu na ulici poljubili, ali vidi se da su bliski. Deluje da se lepo slažu, nikad se nisu sukobili, a da je neko od suseda to čuo ili video. Inače, Anđelka je ovako prijatna i ljubazna komšinica. Gleda svoja posla i nema puno dodirnih tačaka sa nama – kaže komšija iz zgrade, dok u obližnjem kafiću ističu da je uvek nasmejana.

– Ona je uvek dobro raspoložena, ali ne voli da je ljudi zagledaju i komentarišu. Dođe kod nas u kafić gde obično popije flaširanu vodu i gleda da se na zadržava puno, kako ne bi privlačila pažnju. Nisam primetio da ostavlja veliki bakšiš, jer obično narudžbine plaća kreditnom karticom – napominje konobar.

Anđelka Pripić-Foto:Printscreen Instagram

Jedna od prodavačica kaže da često primeti kako glumica papire drži u ruci dok šeta i da sa njih nešto čita, dok pretpostavlja da su to tekstovi za uloge koje priprema.

– Često je odsutna kada pazari kod nas ili kada šeta ulicom. Nekako imam osećaj da je potpuno isključena od ovog običnog sveta. Uvek u rukama ima neke papire, kao da iščitava uloge napisane za nju. Nisam nikada zagledala šta tačno na papiru piše, jer je nekulturno, ali pretpostavljam da je to u pitanju. Ovako je sasvim normalna, skromna i korektna komšinica. Kako ne pravi skandale javno, tako ih ne pravi ni u privatnom životu – zaključuje prodavačica za „Super TV“.

Komšije otkrivaju da se glumica ne odvaja od sina jedinca Jakše.

– Anđelka je posvećena majka, baš vodi računa o sinu. Vidi se da je ljubav između njih dvoje jaka. Jakša je vezan za majku, tome u prilog govori činjenica da svaki put kada ode do prodavnice voli da joj ponese neko iznenađenje u vidu čokolade ili nekog slatkiša koji Anđelka voli. Divno je videti da se u današnje vreme sin i majka lepo slažu i da između njih vlada harmonija. Bolje je i to nego da prave skandale i svađe na ulici. Vidi se da je Jakšu lepo vaspitala i da nije razmaženo dete – završavaju oni.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar