NOVI RAT NA POMOLU! Breskvica žestoko prevarila Leona!

{"uid":"C07ADE67-6A5D-4A19-9726-78D49E34A7B5_1628105896287","source":"other","origin":"unknown"}

Mladi pevač i producent, Stefan Dimitrijević Leon, nedavno se vratio na muzičku scenu pesmom „Bum bum“, za koju je snimio veoma zanimljiv spot, u kojem je gostovala voditeljka Dušica Jakovljević.

Anđela Ignjatović Breskvica i Stefan Dimitrijević Leon-Foto:Printscreen Instagram

Period korone za Leona je bio veoma radan, saradnju je ostvario sa našim brojnim zvezdama među kojima je i mlada popularna pevačica Anđela Ignjatović Breskvica.

Stefan je Breskvici uradio novu pesmu „Sama“, koja je pretila da bude ozbiljan hit, a onda se desilo nešto što nisu mogli da očekuju.

Naime, singl je procureo u javnost, kako saznajemo, greškom Anđelinog tima, a onda je pevačica rešila da demantuje priču, pod izgovorom da je to sve šala.

– Videla sam da mi svi šaljete moju pesmu koju je neko izbacio na Jutjub. Ta pesma je čisto zezanje i nikada nije bilo planirano da se izbaci. Ne planiram da se bavim tom vrstom muzike. Jedva čekam da čujete kakvu muziku vam zapravo spremam  – napisala je ona, što je posebno iznerviralo Leona koji je na njoj vredno radio mesecima.

– Pre svega, želim da kažem da ne radim muziku iz zezanja. Svoj posao shvatam veoma ozbiljno i profesionalno, tako da, pesma „Sama“ koja je procurela, ne greškom naše produkcijske kuće, nije bila šala, nego ozbiljna stvar koja je pravljena za nju, što se može čuti i po tekstu koji smo radili Čaplja i ja – započinje priču Leon za i otkriva kako je uopšte došlo do njihove saradnje:

– Anđela nas je kontaktirala preko našeg tekstopisca Luke Čapkunovića, želeći da joj odradimo pesmu. Oduševila se projektom, zatim je odmah i snimila. Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat „Sama“, koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja – otkriva pevač.

Leon ističe da je to veoma neprofesionalno sa njene strane i da za pesmu nije platila, iako je snimila.

– Hteo sam da joj izađem u susret, pristao sam da joj sačuvam pesmu par meseci. Breskvica mi nije ništa platila za to. Hteo sam čak i da joj poklonim singl, ali je ispala veoma neprofesionalna. Ovo je bio ozbiljan projekat naše ekipe iz. Krivo nam je sto je sve propalo, znajući da smo pesmu čuvali mesecima. Mnoge ozbiljne zvezde pokušavale su da dopru do pesme i uzmu je za sebe, mi smo ostali lojalni, kao što i jesmo, čuvali smo projekat samo za nju, da bi na kraju ispalo da je ovo sve „zezanje“. Još jednom kažem, krivo nam je za propali projekat, ali poštovanje nam je najbitnije i zbog toga ne želimo da prelazimo tako lako preko ovakvih stvari  – izneo je Stefan Dimitrijević Leon.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar