NUĆI OTKRIO KOJA MU JE SLEDĆA VELIKA ŽELJA, GAZDA PAJI SESTRA ČUVA DETE DOK JE NA NASTUPU!

Instagram.com/Nucciovede/Story

Igor Panić poznatiji kao „Nući“ spada u novu generaciju najpopularnijih repera kod nas.

Nući je sinoć je na „Music Weeku“ imao nastup sa ostalim kolegama koje voli mlđa populacija poput Cobija, Gazda Paje i Angelline, ali je stigao pred kamerama „HYPE TV“, eksluzivno da otkrije koja mu je sledeća neostvarena želja.

Nući je otkrio da bi voleo  da se oproba u glumi ako se za to ukaze prilika, ali da ne vidi sebe u seriji „Ranjeni orao“ , na šta se novinarka „Hype“ televizije nadovezala i našalila na račun najveće zvezde večeri: “ Sa tom povredjenom nogom savršeno možeš da prođeš kao ranjeni orao!“ Usledio je smeh, što je Nućiju veoma prijalo i opustilo ga pred nastup na „Music Week“ festivalu.

Instagram.com/Nucciovede/Story

Gazda Paja je zajedno sa ostalim kolegama došao dodatino  da zagreje atmosferu na „Music Week-u“, pa otkrio da mu naslednika ćuva sestra dok on nastupa.

Ja više nisam Gazda Paja, sad sam Gazda Taja rekao je reper kroz smeh, i rekao da je svog naslednika odveo kod tetke da ga priluva dok on nastupa na „Music Week-u“.

Festival „Music Week“ na Ušću nastavlja se večeras kada nastupaju: Jelena Karleuša, grupa Hirricane, Edita, Lexington bend i Daniel Kajmakoski.

 

Autor: HYPETV.RS

 

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar