Poznati Tiktoker priznao javnosti da se bori sa teškim memtalnim poremećajem!

Noa Bek, 20-godišnja TikTok zvezda, uzor je mnogim mladim ljudima koji ga prate na popularnoj društvenoj mreži. U intervjuu koji je dao za jedan poznati magazin, on je priznao da u njegovom životu nije uvek sve savršeno, te da se dugo bori sa poremećajem pod nazivom telesna dismorfija.

Noah Back-Foto:Printscreen Instagram

– Svi misle da je moj život savršen, ali i ja prolazim kroz probleme. Telesna dismorfija je pravi poremećaj. Bilo je trenutaka kada bih se pogledao u ogledalo i rekao sebi: „Tako ti i treba kad ne igraš fudbal i ne trčiš svakog dana“ – priča Noa.

Telesna dismorfija je poremećaj mentalnog zdravlja u kome ne možete da prestanete da razmišljate o jednom ili više uočenih nedostataka u izgledu i o stvarima koje drugim ljudima možda nisu vidljive. Ipak, zbog toga ćete se osećati posramljeno i zabrinuti i izbegavaćete javna okupljanja.

Noah Back-Foto:Printscreen Instagram

– Nikada nisam bio depresivan. Nikada nisam bio anksiozan. Kada bih bio tužan dok sam odrastao, igrao sam fudbal ili razgovarao sa prijateljima i zaboravio bih na to. Društvene mreže su mi donele neke od takvih problema, ali se sa njima borim svakodnevno – zaključio je Noa.

Be the first to comment

Ostavite komentar