REŠENA MISTERIJA POSLE 12 GODINA: Isplivali stravični detalji o smrti Ksenije Pajčin!

Smrt pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. u stanu u Nikšićkoj ulici u Beogra ubio njen dečko Filip Kapisoda

 

Foto: printscreen YouTube

SAZNAJTE I: BIVŠI KSENIJE KNEŽEVIĆ ŽESTOKO JE UVREDIO!

Obdukcioni zapisnik u koji je Kurir navodno imao uvid i prikupljeni dokazi otkrivaju šta se dogodilo pre 12 godina, kad je Filip Kapisoda ubio svoju devojku pa sebe.

Smrt pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. u stanu u Nikšićkoj ulici u Beogra ubio njen dečko Filip Kapisoda, punih 12 godina bila je obavijena velom misterije. Javnost je godinama nagađala kako se velika ljubav ovog poznatog para pretvorila u još veću tragediju.

Odgovore na mnoga pitanja daje obdukcioni zapisnik, ali i svi dokazi prikupljeni posle tragedije, u koje je Kurir ekskluzivno imao uvid.

U obdukcionom zapisniku navodi se da je smrt Ksenije Pajčin nastupila između 14 i 16 sati kobnog dana, i to od jedne povrede nanete pištoljem u predelu čela, iz neposredne blizine.

Međutim, tokom obdukcije tela poznate pevačice na njoj su otkriveni i drugi podlivi, na podlakticama, nadlaktici i ramenu, koji su nastali u različitim periodima, ali nisu uticali na njenu smrt i njihov uzrok nastanka nije utvrđen.

Toksikologija

– Toksikološko-hemijskom analizom utvrđeno je da je Ksenija Pajčin u krvi imala prisustvo 1,01 promila alkohola, dok su u urinu, želudačnom sadržaju i ostalim organima analizom utvrdili prisustvo metabolita kokaina. Takođe, obdukcija Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju a zatim pucao sebi u glavu i izvršio samoubistvo, pokazala je da je u njegovoj krvi i urinu otkriveno prisustvo kokaina – navodno otkriva sagovornik Kurira.

To što su u organima – mozgu, jetri i ostalim, pronađeni tragovi metabolita kokaina, objašnjava naš sagovornik, znači da kokain pokojna pevačica nije uzela neposredno pred smrt, ali da ga jeste konzumirala.

– Tokom istrage zločina, iako je od prvog trenutka bilo jasno da je reč o ubistvu i samoubistvu, kako bi se otklonile sve nedoumice, uzeta je parafinska rukavica i od Ksenije Pajčin, kao i od Kapisode, za koga se odmah posumnjalo da je pucao. Na dlanu njene leve ruke pronađeni su tragovi baruta posle ispaljenja, kao i na njegovoj desnoj ruci i podlaktici. Ako bismo rekonstruisali zločin, to bi značilo su oni najverovatnije stajali licem u lice i da je ona najverovatnije podigla levu ruku u odbrambenom stavu ili krenula na pištolj kad je Kapisoda uperio pištolj u nju – objašnjava sagovornik Kurira.

Rekonstrukciji tragedije u stanu, koji je bio u vlasništvu Ksenijine pokojne majke, ali je ona s Filipom živela u njemu, kako naš sagovornik otkriva, pre 12 godina pomogle su i izjave majke i komšija. On podseća da je majka prva došla na vrata stana u Nikšićkoj.

Majka našla tela

– Istog dana istražni sudija i policija uzeli su izjavu od Ljubice Kostić, koja je izjavila da se poslednji put sa ćerkom čula toga dana oko 14 sati. Tri sata kasnije, pozvale su je komšije i rekle joj da Ksenijin pas sam šeta hodnikom stana, a da ona ne otvara vrata. Majka je pokušavala da je dobije na telefon, ali kako se nije javljala, dojurila je u stan i s komšijom uspela da otključa vrata, koja su bila zaključana iznutra – navodno priseća se detalja sa prvih saslušanja posle zločina sagovornik Kurira.

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar