RIJALITI ZVEZDA SILOVANA U PARKU SA SEDAM GODINA! To nije bio kraj njenoj traumi!

Jedna od najpopularnijih britanskih starleta i rijaliti zvezda  Kejti Prajs koja je često bila na meti osuda zbog neprimernog ponašanja i previše plastičnih operacija, ispričala je da je silovana kada je imala samo sedam godina, a da se sa dvanaest godina već zabavljala sa jednim momkom, tačnije fotografom koji je završio u zatvoru.

Foto: Printscreen YouTube

Naime, Kejti je istakla da je zlostavljanje uticalo na njen život, pričala je i o drugim neprijatnim situacijama koje je doživela, a zbog kojih je išla na terapiju.

– Silovana sam kao dete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku –  rekla je Kejti u podkastu Ani Mak, a onda je progovorila i o drugim incidentima zbog kojih je išla na terapiju.

– Onda sam se spetljala s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimerene fotografije za koje sam u to vreme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina – rekla je rijaliti zvezda i otkrila detalje.

– Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo s****ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svideli. Tako je drogirao druge devojke – završila je Kejti.

S ovim ružnim iskustvom nisu završila njene traume, ona je spričala da je u međuvremenu „neko pokušao da je ugura u svoj automobil“.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar