RUŠITELJ KRSTA PROVOCIRA GOLUBOVIĆA: Mirza mu kupio DIMIJE i NANULE da u njima pleše po Begradu! (VIDEO)

“Tik tok sukob” Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su pre nekoliko meseci jedan drugom slali zapaljive poruke, sada je Mirza Hatić, koji je srušio krst iznad Sarajeva posvećen nastradalim Srbima, ponovo na društvenim mrežama provocirao Kristijana Golubovića.

Nakon što je izašao iz zatvora, gde je bio zbog oružane pljačke, Mirza Hatić na društvenim mrežama poziva Kristijana da se sretnu i da se “muški potuku” da se jednom vidi ko je jači. Ovog puta mu je Hatić kupio dimije i nanulice kako bi mogao plesati po Beogradu.

Pojavio se i video klip Kristijana Golubović u kojem javnosti govori kako je već kontaktirao menadžere u vezi sa njihovom borbom.

“Danas sam pričao sa čovekom iz Tribunsa koji organizuje sa ljudima iz BiH i RS-a meč između mene i Hatića, pošto je on zvao mene da se bijemo na livadi, a ja na livadi se ne bijem, tako se biju ovnovi i volovi, da ne bude džabe da ga prebijem negde u gradu, ja sam rekao da može da napravi meč da organizuju. Naravno da tražio sam jedan deo novca od svega što se organizuje i naravno 10.000 evra za nastup. Ako može do kraja godine.”

“Zbog svega meč treba biti ili tamo ili ovde ili negde na sredini meč. To će oni da organizuju da ne bude nacionalista, ološa da kažem za vas takav spektakl da se uništi. Imat će tuču po kojim hoće pravilima u ringu. Ja sam pristao.”

Mirza

U tom videu Hatić poziva Kristijana da se sretnu i da se “muški potuku” da se jednom vidi ko je jači. – Evo gdje god i kad god hoćeš. Ja 6. maja izlazim, može Beograd, može Sarajevo. Dođi, vodim te ja da jedemo, pijemo, šetamo, a onda da odemo na livadu – govorio je Hatić.

– Ovo je poruka na prozivku gnjide iz Bosne Mirze Hatića. Ti si jedna gnjida, nacionalista, rasista, jedan smrad i pizda. Nimalo nisi muško kao što se predstavljaš. A pošto si rekao da sam ja žena, slučaj jajaro jedna. Kad tad ću te naći i pokazati celom narodu kako cviliš i kolika si pi*ka. Jer takvi ljudi kao ti, koji prete u prazno su najveće pi*ke. I to je sad kod vas postalo moderno, sve pi*ke koje imate nešto protiv mene a ne smete pred mnom da stanete. To što vi prozivate preko javnih mreža, Kristija Golubović Beograd adresa Srbija zemlja. Dođi po onaj krst gore pa ga ti pokidaj ovde kao što si ga ti tamo među tvojima. Ja nikada nisam nijednu džamiju oštetio niti uvredio jednog od 20 kumova muslimana koje imam ovde“, odgovorio je Kristijan.

 

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar