Se*si članice grupe Hurricane otkrile kako im muškarci prilaze, a odgovor će vas nasmejati do suza!

Otkako su se pojavile na domaćoj sceni Sanja VučićKsenija Knežević Ivana Nikolić uspele su da osvoje publiku, a uz atraktivan izgled, ovaj trio je uneo i svežinu i inovaciju na muzičku scenu zbog čega su stekle mnoštvo fanova.

Hurricane-Foto:Printscreen Instagram

U razgovoru za Alo! zgodne Uraganke istakle su da se nisu osvrtale na negativne prognoze na početku karijere i da tajna njihovog uspeha leži u činjenici da sve rade kao tim. Osim toga, Sanja, Ksenija i Ivana priznale su da im muškarci retko prilaze jer njihove nastupe najčešće posećuju devojke.

 Nisam primetila da nam se momci udvaraju, meni je pre neki dan dečko na nastupu poklonio pljeskavicu, jedino ako to mogu da računam kao udvaranje – rekla je Kneževićeva i dodala da retko kada imaju nesuglasice u grupi.

– Kod nas u grupi ne postoji mozak operacije, sve se dogovaramo. Kao tim funkcionišemo, kao tim i donosimo odluke – rekle su članice popularne grupe i dodale da među njima nema sujete.

– Mi se super slažemo, imamo isti cilj, tako da tu nema mesta sujeti. Otkada smo se pojavile govore nam da ćemo se raspasti, takve pretpostavke slušamo otkako je izašla pesma „Favorito“. Srećne smo zajedno, super smo tim i dobro nam ide, ne planiramo razilaženje – poručile su one, i otkrile da i pored svih obaveza uvek nađu vremena za sebe.

Hurricane-Foto:Printscreen Instagram

– Imamo vremena i za sebe i za kućne obaveze, ali iskrena da budem, nijedna ne zna da kuva – rekla je Sanja, na šta se njena koleginica nadovezala.

 Moj otac je izvrstan kuvar, a ja jedva kajganu umem da spremim. Znam samo da jedem, al’ ne i da kuvam – kroz smeh je poručila Ksenija, a Ivana je priznala da su za njihovu vitku figuru zaduženi brojni nastupi.

– Jako teško održavamo liniju, sada nam je olakšica to što dosta radimo pa nemamo vremena da jedemo, a i stalno se trošimo na nastupima – objasnila je Nikolićeva, dok je Sanja priznala da ima problem sa kilažom.

 Meni stalno varira kilaža, već sledećeg meseca ću imati pet kilograma više nego sad – iskreno je rekla Sanja.

Izvor:Alo/Hypetv.rs

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar