SIN ZORANA MARJANOVIĆA PROGOVORIO: Otkrio gde je bio za vreme UBISTVA, a ovo je rekao o odnosu sa Jelenom

Sin Zorana Marjanovića, Uroš Marjanović, opisao je kakav odnos je imao sa pokojnom Jelenom i gde se on nalazio u trenutku ubistva.

FOTO: Youtube/YouTube

Uroš Marjanović, sin osuđenog Zorana Marjanovića za teško ubistvo pevačice Jelene Marjanović (33) u aprilu 2016. koji je posetio oca u Centralnom zatvoru u Beogradu, ranije je u prvoj ispovesti 2017. godine naveo da je “pevačicu voleo kao majku”. Trenutno se Zoran nalazi u ćeliji za karantin zbog situacije sa koronavirusom u Srbiji, a po isteku karantina, on će biti prebačen u regularnu ćeliju. Žarko Pop Popović, penzionisani inspektor je u četvrtak u jutarnjem programu Hepi televizije otkrio šokantnu činjenicu – da je jedan policacaj sa lica mesta ukrao Jelenin telefon, obrisao sve slike i snimke, a potom je uzeo i 20 evra.

Da podsetimo, Zoran Marjanović je osuđen u petak 22. jula. Nakon suđenja, otišao je prvo u kafić, a potom u svoju kuću u Borču gde je i uhapšen. Ubrzo je stigla policija koja ga je privela u policijsku stanicu “29. novembar”, odakle je nakon saslušanja sproveden u Centralni zatvor gde će biti smešten u posebnom delu zatvora koje je poznatije kao “Alkatraz”. Njegov sin Uroš sa ostalim članovima porodice bio je u Palati pravde kada je izrečena presuda, ali on nakon toga nije želeo da komentariše celokupnu situaciju. Samo je dva sata posle toga Zoranu prilikom hapšenja u porodičnoj kući u Borči rekao “drži se tata”.

Pročitajte i: MILOŠ TIMOTIJEVIĆ SMATRA DA BI LIK NJEGOVOG NEKADAŠNJEG PROFESORA MIKE ALEKSIĆA BIO ZANIMLJIV ZA GLUMU: ,,Uvek sam više želeo da igram negativca”

Zoranov sin Uroš iz prvog braka, nakon razvoda svojih roditelja ostao je da živi s njim u Borči. On je dve godine nakon zločina, u aprilu 2018. godine za Kurir ispričao šta se sve dešavalo kobne večeri, ali i kakav osnos je imao sa maćehom.

„Saznanje da je Jeca nestala teško mi je palo. U to vreme bio sam s drugovima, telefon mi je bio ugašen i tek kasnije, kad sam se uključio, baba mi je rekla da nema Jece“, rekao je tada Uroš Marjanović.

Opisujući svoj odnos sa Jelenom, on je tada objasnio da mu je ona u svakom smislu zamenila majku i da ju je mnogo voleo.

„Bila mi je drug, prijatelj. Nikada nije napravila razliku između mene i Jane. Voleo sam Jecu kao majku, a te kobne večeri, kad sam saznao šta se desilo, nisam mogao da poverujem. Otišao sam na nasip sa drugovima da je tražim. Do dolaska policije pokušavali smo da je pronađemo. Svi smo u prvom trenutku pomislili da joj je možda pozlilo i da je pala“, rekao je dve godine nakon zločina sin Zorana Marjanovića.

U toj ispovesti naveo je da se do poslednjeg trenutka nadao da će se Jelena pojaviti.

„Kada smo saznali da je Jecino telo pronađeno u kanalu, bio je to šok jer nikome od nas takvo razrešenje događaja nije padalo na pamet. Tata je u to vreme bio u policiji, bilo mi je teško i zbog njega. Znam koliko je voleo Jecu. Činjenica da je pronađena mrtva sve nas je užasno pogodila. Bol koji sam u tom trenutku osetio teško je opisati rečima“, rekao je tada Uroš.

BONUS VIDEO:

Izvor: Mondo

Započnite komentarisanje

Ostavite komentar